Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
ΠΑιδιά θελω να παραγγειλω ενα tv box απο gearbest Μαζι και κατι χειριστηρια και 2-3 ψιλικα ακομα.. Να προτειμησω την επιλογη dhl(ext) που την βλεπω ως πιο οικονομικη η να βαλω standar πραγματα priority line? Αναμενω την απαντηση σας διοτι ειμαι ενα κλικ πριν την αγορα..
-
-
Gearbest -> Priority Line -> Eu Express
Προχώρησα σε αγορά Tablet με τη συγκεκριμένη μέθοδο. Πλήρωσα 22,31€ για Priority Line αλλά μου έδωσαν για tracking ένα που έχει μόνο αριθμούς και δεν είναι tracked.
Έτσι συμβαίνει με αυτή την μέθοδο? -
Είναι tracked αλλά επειδή είναι κούριερ πρέπει μόνο στη σελίδα της κούριερ να το κοιτάς.
-
-
με τον αριθμό που σου έδωσαν θα πας στο site της dpd και θα το βάλεις με το 1550 μπροστά
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Και στο 17track δουλευει...
-
-
Θέλω να παραγγείλω ένα xiaomi backpack.Δεν έχω τρελές απαιτήσεις.Laptop μεχρι 15,6 inch να χωράει και νορμάλ χώρους.Αν είναι αδιβροχο ακόμα καλύτερα.Απο τιμή .αντε 30-40 ευρώ το πολύ.Το θέμα μου είναι αν κάποιο site στέλνει απο Ευρωπαική αποθήκη για να έρθει σε εύλογο χρονικό διάστημα και ας δώσω κάτι παραπάνω.Δεν θέλω να περιμένω κανά δίμηνο για την συγκεκριμένη αγορά.Έχετε κάτι να προτείνετε?Ευχαριστώ..
-
Δες GB.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα