Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Καθυστερούν πολύ τα δέματα με Singapore post η ιδέα μου είναι?
      Έχω ένα δέμα από AliExpress που έχει φτάσει από τις 11 Αυγούστου στην Ελλάδα εκεί σταματούν οι πληροφορίες από το tracking number ενώ άλλα δέματα με china post τα έχω παραλάβει.
    • Κι εγώ περιμένω κάτι ψιλοπράγματα απο GB με NL post.Έχουν μπεί Ελλάδα απο 22/8 και μετά...σιωπή.Η πλάκα είναι οτι σε καμιά δεκαριά μέρες μετακομίζω.. ^^ ^^ .Α ρε Ελλαδάρα αθάνατη χαχαχα!!
    • Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω για έναν φίλο μου το Redmi Note 4x snapdragon 625 4GB/64GB που έχει αυτή την περίοδο στο Eglobalcentral στα 162€. Στο Eglobal μάλλον δεν τα πάνε πολύ καλά με τα χαρακτηριστικά που ανεβάζουν (στον τίτλο λέει snapdragon 625 ενώ στα πλήρη χαρακτηριστικά λέει Mediatek ??) , τους έστειλα ένα email ζητώντας διευκρινήσεις αλλά μάλλον είναι τα ζώα μου αργά.

Εάν το έχει παραλάβει κάποιος μπορεί να με ενημερώσει για τον επεξεργαστή που φοράει τελικά ?. Επίσης στην Version λέει China, τελικά με τι rom έρχεται ? διότι και στα τρία Mi5 3/64 που πήρα china έλεγε αλλά ήρθαν όλα με Global Developer

Ευχαριστώ

NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
    • Διαφήμιση
    • Ο/H PRESEUS έγραψε:

Κι εγώ περιμένω κάτι ψιλοπράγματα απο GB με NL post.Έχουν μπεί Ελλάδα απο 22/8 και μετά...σιωπή.Η πλάκα είναι οτι σε καμιά δεκαριά μέρες μετακομίζω.. ^^ ^^ .Α ρε Ελλαδάρα αθάνατη χαχαχα!!
      Σε βλεπω να περνας απο το 'παλιο' σπιτι να κοιτας στο κουτι χαχα :P
      Περα απο την πλακα τραγικο..2 βδομαδες για ναρθει σπιτι σου ενω ειναι ηδη ελλαδα :dash:
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Δύο κινητά ήρθαν σήμερα σε φίλους. Από 27-8-17 Ελλάδα. Σύνολο 48 μέρες. Redmi note 4x και τα δύο. Το ένα 34.2€ τελωνείο και το άλλο 39€.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα την αποψη σας για μια μικρη αγορα που εκανα απο το ebay. Πηρα ενα αξεσουαρ αξιας 17 ευρω στης 08/08/2107 .Ενω το item location ελεγε αγγλια (γιαυτο το πηρα για ποιο γρηγορα λογο το ηθελα για δωρο συντομα) και ξαφνικα βλεπω οτι το στελνει με DHL Ecommerce Asia παρακαλω απο κινα... X( Στης 15/8/2017 το 17track λεει οτι εφτασε στον βενιζελο και εχει μεινει εκει απο τοτε.. Το ελληνικο τρακ λεει οτι στης 11/08 εφτασε γερμανια (οτι ναναι) και δεν εχει ξεκωλησει.. Μιλαω πριν λιγες μερες με τα κεντρικα του ebay εξηγοντας τους την απατη λογο ψευδους τοποθεσιας και της ολης αργοπορειας και δεν με νοιαζει το προιον θελω τα λεφτα μου πισω γιατι το ηθελα για δωρο και περασε..

Μου ειπαν οτι αυριο ληγει το estimated delivery και μονο τοτε θα μπορουν <<μαλλον>> να μου δωσουν τα λεφτα μου πισω.. Για το οτι αργησε τοσο πολυ και το οτι το προιον εφυγε απο κινα και οχι απο αγγλια ουτες λογος κανουν τους κινεζους οι αμερικανοι... :S

Εγω απο αυριο τι λετε μιλαω με ebay ξανα η με dispute στο paypal ?? Και αν με το καλο μου δωσουν τα λεφτα μου πισω και μετα απο καιρο μπορει να ερθει και το προιον τι να κανω να μην το δεχτω αλλα στη περιπτωση που μου το αφησει ετσι χυμα ο ταχυδρομος μετα υπαρχει περιπτωσει να με πιστωσει ξανα απο μονο του το paypal το balance μου η οχι ?? :?
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα την αποψη σας για μια μικρη αγορα που εκανα απο το ebay. Πηρα ενα αξεσουαρ αξιας 17 ευρω στης 08/08/2107 .Ενω το item location ελεγε αγγλια (γιαυτο το πηρα για ποιο γρηγορα λογο το ηθελα για δωρο συντομα) και ξαφνικα βλεπω οτι το στελνει με DHL Ecommerce Asia παρακαλω απο κινα... X( Στης 15/8/2017 το 17track λεει οτι εφτασε στον βενιζελο και εχει μεινει εκει απο τοτε.. Το ελληνικο τρακ λεει οτι στης 11/08 εφτασε γερμανια (οτι ναναι) και δεν εχει ξεκωλησει.. Μιλαω πριν λιγες μερες με τα κεντρικα του ebay εξηγοντας τους την απατη λογο ψευδους τοποθεσιας και της ολης αργοπορειας και δεν με νοιαζει το προιον θελω τα λεφτα μου πισω γιατι το ηθελα για δωρο και περασε..

Μου ειπαν οτι αυριο ληγει το estimated delivery και μονο τοτε θα μπορουν <<μαλλον>> να μου δωσουν τα λεφτα μου πισω.. Για το οτι αργησε τοσο πολυ και το οτι το προιον εφυγε απο κινα και οχι απο αγγλια ουτες λογος κανουν τους κινεζους οι αμερικανοι... :S

Εγω απο αυριο τι λετε μιλαω με ebay ξανα η με dispute στο paypal ?? Και αν με το καλο μου δωσουν τα λεφτα μου πισω και μετα απο καιρο μπορει να ερθει και το προιον τι να κανω να μην το δεχτω αλλα στη περιπτωση που μου το αφησει ετσι χυμα ο ταχυδρομος μετα υπαρχει περιπτωσει να με πιστωσει ξανα απο μονο του το paypal το balance μου η οχι ?? :?
      Τραβα του ενα dispute στο paypal οτι δεν ηρθε στην ωρα του και οτι οι πληροφορίες που δειχνει στο ebay δεν ειναι αληθές πχ το item location. Καντο και escalate μετα. Επισης αφου τελειωσε το estimate delivery του ebay τραβα και ενα I didn’t receive my item στο ebay για το συγκεκριμενο item.. Σιγουρα τα μισα λεφτα 8α τα παρεις πισω αλλα μπορει και ολοκληρο το ποσο αν επιμένεις λιγο. Εννοειτε κρατας το αντικειμενο οταν ερθει.
      Ολα αυτα απο την στιγμη που δεν ηρθε οταν λεει και απο την στιγμη που τα στοιχεια του δεν ειναι σωστα οπως το item location. Κοιτα πρωτα μην γραφει στα description κατι για το οτι στελνει το item ετσι οπως το εστειλε...
    • Στο description δεν γραφει κατι για κινα.. Γραφει απλα economy shipping και το τρακ στο τελος τελειωνει σε DE και καλα γερμανικο... Το θεμα ειναι ξερετε αν το paypal σε επιστεψει λεφτα και μετα απο καποιο διαστημα μετα αν μπορει για καποιο λογο να σου ξανα χρεωσει (να τα παρει πισω δηλαδη) το balance απο μονο του χωρις να το ξερεις εσυ ?? Εχει συμβει σε κανεναν αυτο ?? :/
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση