οτι για την DHL είναι λίγα τα μεταφορικά που βγάζει και επειδή δεν έχω ψωνίσει ξανά από αυτό το κατάστημα αν είναι αξιόπιστο.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Μάλλον δεν είναι το κούριερ αλλά τα απλά Γερμανικά ταχχυδρομεία γι'αυτό..........αλλά ρώτα τους.
-
Θα τους στείλω ένα mail να δω τι θα μου πουν.
Ευχαριστώ πολύ!! -
Όντος έχει διάφορες κατηγορίες με την DHL. Μου έτυχε δέμα με DHL από Αγγλία να έχει γυρίσει όλη σχεδόν την Ευρώπη τον φορτηγό μέχρι να έρθει και μάλιστα με πολύ ακριβότερα μεταφορικά.
-
Ο/H nipapa έγραψε:
Ευχαριστώ @NasDriver . Επειδή βλέπω ότι το Babggood χρεώνει 6,89€ μεταφορικά και η Gearbest 20,80, θα προτιμήσω το πρώτο γιατί βλέπω ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι απο τις αγορές τους, άσε που το έχει και προσφορά για λίγες μέρες
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! Με βλέπω να την παραγγέλνω από ένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη στα 87,50 € +3€ μεταφορικά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
-
-
Καλημέρα παιδιά.Δυστυχως έμπλεξα με τους αλητήριους του gearbest(τις επόμενες μέρες θα στείλω φουλ στορυ που θα δικαιολογεί απολύτως τον χαρακτηρισμό) για την αγορά δύο amazfit και θα ήθελα να την βοήθεια σας.Εαν ζητήσω αύριο τα χρήματα μέσω του pay pal ,πίσω για μη αποστολή της παραγγελίας πόσο καιρό θα κάνουν να μου τα βάλουν πίσω???
-
Ε καλα, το gb πλέον είναι γνωστό για τις ιστορίες του .... Είναι να μη σου τύχει .... Μλαω ως παθών !!Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Επειδή ειδικά το ένα amazfit προορίζεται για δώρο σε σημείο που αν μέχρι Πέμπτη Παρασκευή δεν ξεκινήσει από Κίνα θα αναγκαστώ να το πάρω από Ελλάδα μπορεί κάποιος που γνωρίζει από διαδικασίες να μου πει εάν ζητήσω αύριο μέσω pay pal dispute επιστροφή χρημάτων πόσο καιρό κάνουν.Μου έχει συμβεί μια φορά στο vickmall και μέσα σε 2 ώρες είχα τα χρήματα αλλά εδώ στο gear έχω πάθει την πλάκα μου για αυτό και ρωτάω.Σχετικά με τα σχόλια που αναφέρεται θα ήθελα εκ των υστέρων να κάνω προς το παρόν μόνο ένα σχόλιο.Λυπαμε και είναι κρίμα για τους ιθύνοντες του δικού μας φόρουμ να προωθούν και να διαφημίζουν ένα τόσο άθλιο και σκάρτο στο service και στην εξυπηρέτηση κινεζικο καταστήμα που δεν σέβεται τους πελάτες.Παιδια λίγο τα φώτα σας ως προς τους χρόνους για επιστροφές χρημάτων και για τα υπόλοιπα θα έχουμε καιρό να τα πούμε αναλυτικά
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα