Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H ktlk21 έγραψε:

Παιδιά ξεχνάτε κάτι.. οτι οι Κινέζοι δεν εξυπηρετούν μόνο εσάς... και δεν στέλνουν μόνο το δικό σας δέμα.. Οι αποστολές είναι μαζικές για όλο τον κόσμο και ως έτσι φυσιολογικό είναι να μην σκάνε μαζί παραγγελίες, η να αργούν... αν βιάζεστε πληρώστε courier, πάρτε και το τελωνείο σας και στην υγεία σας

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
      Δηλαδή τι προτείνεις να τρώμε κάνα τρίμηνο καθυστέρηση και να λέμε και ευχαριστώ δηλαδή??? Πραγματικά τι ακριβώς θες να πεις;;;; Δηλαδή εσύ εάν πληρώνες 200 ευρώ για να πάρεις καινούργιο κινητό με αποστολή σε 2 ημέρες και μετά την αγορά αφού καλά καλά πληρώνες σου έλεγε ο Κινέζος (,μάλλον δεν σου έλεγε αλλά ρωταγες εσύ στο τετραήμερο γιατί δεν έφυγε η παραγγελία) μεγάλε συγγνώμη έχω πρόβλημα διαθεσιμότητας και περιμένε κάνα 2 εβδομάδες και μάλλον θα λυθεί το ζήτημα θα σκεφτοσουν αυτά που λες??? Θα έλεγες δηλαδή ας μην γκρινιάζω γιατί παρότι το λέει ξεκάθαρα σε 2 ημέρες αποστολή τι να κάνουμε σκάνε πολλές παραγγελίες και πρέπει να καταλαβω και στο φινάλε εάν ήθελα γρήγορα ας έβαζα κούριερ και ας πλήρωνα τελωνείο.. Αυτό σκέφτεσαι???Εάν ναι φίλε μου συγχαρητήρια είσαι πολύ large
    • Αν δεν τηρήσουν τα χρονοδιάγραμματα αποστολής ενώ λένε ότι υπάρχει τότε κυνηγά τους... οι περισσότεροι θέλετε χωρίς τελωνείο, με δωρεάν μεταφορικά, σε μια μέρα σπίτι τους.. ε δεν γίνεται... Η αγορά της Κίνας έχει κάποιες ιδιατεροτητες .... Αν δεν μπορείτε να τις δεχτείτε καλώς, υπάρχει και το σκρουτζ....

• Διαφήμιση
    • Λοιπόν για το θέμα που είχα προαναφέρει για το gearbest.Ειχα αγοράσει 2 amazfit από flash sale στης 11-9 και εδεινε αποστολή την επόμενη (12-9) .Δεν φύγανε τότε που έγραφε άνοιξα ticket και τελικά χθες ενημερώθηκα ότι σε διαθεσιμότητα τα amazfit θα είναι 28-9-2017 και κατά πάσα πιθανότητα 29-9-2017 shipping.Τους ζήτησα ακύρωση και σήμερα το πρωί μου κάνανε refund.Ως συμπέρασμα για το gearbest εδώ ειδικά τα flash sale.Βρισκεις πράγματι τα φθηνότερα από όλα τα κινέζικα site αλλά η αποστολή μπορεί να αργήσει και πάνω από 20 με 30 ημέρες.Δηλαδη εάν δεν τρελενεσε να κάνεις παραγγελία και να περιμένεις συνολικά 50 με 60 ημέρες να το πάρεις στα χέρια σου προχωράς.Εγω επειδή δεν τα μπορώ αυτά πλήρωσα επιπλέον 16 δολλάρια στο κάθε amazfit από χτες από εκεί που ανέφερα στο προηγούμενο mail και ήδη πήρα σήμερα φωτό με το δέμα και tracking number.
    • Σωστή η κίνηση που έκανες και πιστεύω χωρίς καν να ενεργοποιήσεις paypal.

Αυτό με τα flash sales είναι πρόβλημα σε αρκετά καταστήματα, να το έχεις υπόψη για μελλοντικές αγορές προσφορών.
      Σε προσφορές δεν παίρνουμε κάτι που βιαζόμαστε υπερβολικά...μπορεί να ήμαστε τυχεροί και να έρθει ακόμα και σε 10 μέρες αλλά ο κανόνας είναι ότι θέλει υπομονή...

Ξέρω-ξέρω...το παράκανα με την υπομονή αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια :D
    • Συνήθως τα flash sales έχουν ομαδική αποστολή στο τέλος του sale...το περίεργο είναι που έγραφε αποστολή την επόμενη...

• Βασικά ήτανε νομίζω 5 ημερών μπήκα στην τελευταία μέρα και μείνανε και 30 απουλητα amazfit γιατί το κοίταζα μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο.Βασικα επειδή μίλησα με πολλά παιδιά (εδώ να ευχαριστήσω δημόσια τον nasdriver για τις κατευθύνσεις) μην υπολογίζεται σε αυτό που αναγράφει ως shipping.Ειναι μία στις τόσες ,ο κανόνας είναι εβδομάδα μέχρι και μήνας καθυστέρηση αποστολής.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα,μου ήρθε μήνυμα απο gearbest θα περάσει τελωνείο; Δεν εχω καταλάβει τι εννοεί.
      Dear TRIFONAS,
      We are very sorry to bother you at this time. We are contacting you to explain the delay with your order (W170904072xxxxxx).
      Unfortunately, due to the clearance checking, now your parcel is being checked by the customs. These days the customs is checking the parcel strictly, so this has caused a delay to the shipping time of your order. We have asked the shipping company to solve this issue for both of us as fast as they can.
      We kindly suggest that you can wait a little more time to receive your package.
      Once again, we wish to extend our apologies to you. You are a valued customer to us and we will work hard to improve and ensure such an issue does not occur again in the future.
      We look forward to your continued business and thank you for your support.
      Best regards,
      gearbest Customer Service
      GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices
      Mi 11i 8/256
    • @trifos περνάει τελωνείο στην Κίνα πριν από την εξαγωγή. Σε επηρεάζει μόνο όσον αφορά τον χρόνο παραλαβής
    • @trifos τι είναι κινητό? Γιατί εγώ περιμένω φακό που έχει και μπαταρία μαζί και έχει μείνει στάσιμο το tr.number στο '' not found''

MI 5 Tapatalk
    • Ο/H markito έγραψε:

@trifos τι είναι κινητό? Γιατί εγώ περιμένω φακό που έχει και μπαταρία μαζί και έχει μείνει στάσιμο το tr.number στο '' not found''

MI 5 Tapatalk
      Ναι κινητό
      Mi 11i 8/256
    • Διαφήμιση
    • Για την ιστορία: η δική μου περίπτωση που είχα επιλέξει eu express αλλά το στείλανε με Chronopost έληξε επιτυχώς! Τελικά, και γρήγορα ήρθε και χωρίς τελωνείο.