Η προσωποποιηση του" το παιζω κινεζος". Μα τι μαγαζί κι αυτό...
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
@paulpap01 Συμβαίνει συχνά αυτό το "Λάθος" σε κινέζομαγαζα με τις περιγραφές στον τίτλο. Μερικές φορές παραλίγο να την πατήσω και εγώ αλλά επειδή πάντα διαβάζω τα πάντα στην περιγραφή, την έχω γλιτώσει μέχρι τώρα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H paulpap01 έγραψε:
Κατά τα άλλο το κινητό ήρθε με UPS μέχρι και το σπίτι (Θεσσαλονίκη) και φοράει Global Stable Rom V8.2.1.0 που εάν δεν κάνω λάθος είναι η Global Stable για το Redmi Note 4 (MTK)
-
Ο/H sidnick10 έγραψε:
Ο/H paulpap01 έγραψε:
Κατά τα άλλο το κινητό ήρθε με UPS μέχρι και το σπίτι (Θεσσαλονίκη) και φοράει Global Stable Rom V8.2.1.0 που εάν δεν κάνω λάθος είναι η Global Stable για το Redmi Note 4 (MTK)
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πάντως έχεις απόλυτο δίκιο.Συνεχιζει στην περιγραφή να λέει snapdragon και στα χαρακτηριστικά mtk
-
Καλησπέρα , επανέρχομαι λίγο με 1 θέμα που έχω με το gearbest.
Έχω κανει 1 παραγγελία με eu express για αποφυγή τελωνείου.
Η παραγγελία είχε 2 προϊόντα
Και η πληρωμή έγινε με πόντους με GB wallet από επιστροφή από προϊόν που δεν μου έστειλε το GB
Πλήρωσα & ένα μέρος με paypal .
Τα 2 προϊόντα έφυγαν με διαφορά 1 ημέρας
Το 1 το έχω παραλάβει εδώ & 10 ημέρες & το άλλο είναι κολλημένο από 31 Αυγούστου Ολλανδία.
Στα ticket τον Κινέζο & δυστυχώς ο Γιάννης απο την σελίδα στο fb ,προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει.
Αποτέλεσμα το προϊόν που δεν έχει έρθει είναι 1 xiaomi amazfit που έχω πληρώσει 87 ευρώ νομίζω
& Το ποσό που έδωσα για την παραγγελία μέσω paypal 77 .
Δεν θα τους παρακαλούσα στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά πώς θα ξεχωρίσει το paypal τα προϊόντα ?
Να το γράψω στην περιγραφή του dispute ?
Φωτογραφία στην αρχή που έχει τά στοιχεία της παραγγελίας δεν μπορώ να ανεβάσω ?
Έχω υπομονή γενικά αλλά είναι η 1η φορά που δείχνουν τέτοια συμπεριφορά.
Πώς να το χειριστώ ? -
Αν έληξε η προθεσμία τότε άνοιξε dispute και πες στο paypal τι ακριβώς έχει συμβεί
Αλλά αν πέρασε ο καιρός που σου έδιναν σαν προθεσμία. Άμα το ανοίξεις και το κλείσεις δεν ξανανοίγει !! Άρα λίγο προσεκτικά -
Καλησπέρα στην παρέα.
σήμερα στο Gearbest έβγαλε το mi band2 17€ με κουπόνι
Original Xiaomi Mi Band 2 Smart Wristband-38.29 and Free Shipping| GearBest.com
Η ερώτηση μου είναι πόσο θα πληρώσω στο τελωνείο, και πόσες πιθανότητες έχω στο να την γλιτώσω χαχαχXiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Βάλε αποστολή unregister (belgium post) και ίσως την γλιτώσεις
-
Το κουπόνι της έκπτωσης μάλλον έληξε...
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0