Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ebay και unregistered.. Παίζει και να μην ταχυδρομήθηκαν ποτέ..
edit:Να παραθέσω κι ένα παράδειγμα χαρακτηριστικό!!Πριν 6 χρόνια παρήγγειλα απο πωλητή USA αρβυλα για μένα και για 2 συναδέλφους.Συνολικό κόστος για 3 ζευγάρια 200 ευρώ περίπου μαζί με έξοδα αποστολής σε σουπερ προσφορά!.Αγνοια κινδύνου απο τελωνεία τότε,μην μπαίνω σε λεπτομέριες.Περίμενα 20 μέρες,ούτε tracking number ούτε τίποτα.Στέλνω μήνυμα στον πωλητή(99+ feedback παρακαλώ με χιλιάδες πωλήσεις).Σιγή ιχθύος.Στο μήνα dispute στο paypal.Mετα απο λίγες μέρες παίρνω μήνυμα απο paypal οτι επικοινώνησαν με τον πωλητή και τους είπε στεγνά ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΟΤΕ!!!Εκλεισε υπέρ μου φυσικά και αποζημειώθηκα,αλλά με έβαλε σε διαδικασία να εξηγήσω στους συναδέλφους τι και πώς... -
Σε καταλαβαίνω φίλε μου. Εγώ προσωπικά, έχω κόψει το ebay εδώ και πολλά χρόνια. Δεν αξίζει ο κόπος να πλακώνεσαι κάθε τρεις και λίγο με το PayPal λόγω του κάθε απατεώνισκου εκεί μέσα.
Όχι ότι το Ali express είναι καλύτερα, αλλά τουλάχιστον στο θέμα refund, πότε δεν μου είπαν όχι. Φυσικά ήμουν πάντα οργανωμένος, με φωτογραφίες, εμαιλ, και βίντεο οπότε χρειάστηκε.
Είναι όμως.. εθισμός οι παραγγελίες από την Ασία(και γενικότερα), δεν μπορώ να το κόψω. Θέλω την δόση μου που και που..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλησπέρα σας,
Και εγώ έχω κάνει παραγγελία το Mi6 απο Light in the Box απο τις 10/9. Στις 18/9 με ενημερώσαν οτι το έκαναν αποστολή. Στο tracking17 βλέπω τα εξής:
H αλήθεια είναι πως απο την μέρα που έγινε η παραγγελία εως τώρα έχουν περάσει 22 μέρες. Αποφάσισα οτι αρχίζω να ανησυχώ, ειδικά με το τελωνείο που απ ότι διαβάζω τα πράγματα έχουν γίνει χειρότερα.
Η ερώτηση μου είναι η εξής. Όταν έκανα την παραγγελία έκανα check το
Χρεώσεις & Ασφάλεια Αποστολής: EUR € 15.99
Λένε πως σε περίπτωση τελωνείου, πληρώνεις και μετα σου επιστρέφουν τα χρήματα 100%. Υπάρχει κάποιος που να του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο;
Ευχαριστώ πολύ! -
Ο/H PRESEUS έγραψε:
-
Αγορα από lightinthebox, είχα πληρωσει ασφάλεια τελωνείου και φόρων. Τελικά πλήρωσα 24€ για τελωνείο. Τι πρέπει να κάνω τώρα, για να μου επιστρέψουν τα χρήματα;
-
Ο/H pit13 έγραψε:
Αγορα από lightinthebox, είχα πληρωσει ασφάλεια τελωνείου και φόρων. Τελικά πλήρωσα 24€ για τελωνείο. Τι πρέπει να κάνω τώρα, για να μου επιστρέψουν τα χρήματα;
MI 5 via Tapatalk -
-
Γράψε τους ότι πλήρωσα στο τελωνείο το τάδε ποσό, και σύμφωνα με τους όρους χρήσης σας (εδώ τραβά ένα screenshot να τους δείχνει ή κάποιο λινκ), αυτό το ποσό πρέπει να μου επιστραφεί.
Ορίστε και η απόδειξη. (επισυνάπτεις την απόδειξη) -
Ο/H pit13 έγραψε:
Sent from my MI 6 using Tapatalk -
Ο/H veloglou έγραψε:
Ο/H pit13 έγραψε:
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Sent from my MI 6 using Tapatalk -
Παίδες καλημέρα όποιος θέλει να μαθαίνει τα καθημερινά κουπόνια από κίνα ας κάνει like and follow στην σελίδα μου στο facebook.
Coupon King GR
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα