Εχω μηνυμα για το τελωνειο
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Τσακωνας από τους αγαπημένους μου, στο θέατρο δε κορυφή ο συγχωρεμένος.
-
Χμμμ... αρκετά παρατράγουδα για το GB διαβάζω εδώ τελευταία και ετοιμαζόμουν να ρίξω τις πρώτες μου μικροπαραγγελίες...
-
Είναι σπόνσορας του φόρουμ αλλά θα σου έλεγα ξανασκέψου πριν κάνεις κάτι..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Αλλη μια παραγγελία από banggood με priority έγινε στις 27/09 , ήρθε το χαρτί από τα ΕΛΤΑ σήμερα και αύριο 12/10 η παραλαβή.Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Καλησπέρα παιδια
Θα ηθελα να ρωτήσω επειδή εκανα μια αγορά απο geekbyuing ενα mi6 απο το κατάστημα τ χονκ κονκ. Και δε μπορω να βγαλω ακρη με δαύτους. Μηπως κάποιος γνωρίζει τι συμβαίνει με τα τελωνεία. Τους ρωταω αν πληρώσω και μ λενε πιθανων να ελεγχθεί επειδή εχω βαλει να ερθει με dhl και μ λενε ποσο θελετε να το βαλουμε να γραφει πανω το κουτι. Ειναι καλα 70usd? Και ρωτανε εμενα ποσο μα γράψουν τι να κανω βρε παιδια. Αμα μ βάλουν να πληρώσω κερατιατικα στο τελωνείο τσαμπα τ πηρα απο κει στη πολυ καλη τιμη των 366ε το κεραμικο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γιατι να μπλεξεις χριστιανε αφου υπαρχει το priority του banggoid? Dhl ισον διπλα λεφτα...
-
Ο/H billfot έγραψε:
Γιατι να μπλεξεις χριστιανε αφου υπαρχει το priority του banggoid? Dhl ισον διπλα λεφτα...
Αν δεν το έχουν στείλει κανε ακύρωση της παραγγελίας.
-
-
Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
@sifamix θα σου έλεγα να ακυρώσεις την παραγγελία και να παραγγείλεις από άλλο site που στέλνουν με priority, όπως πχ από banggood. Με dhl πάει καρφί για τελωνείο. Επίσης τελωνείο θα πάει αν το παραγγείλεις να έρθει συστημένο. Δεν παίζει ρόλο η αξία που θα βάλουν πάνω στο κουτί.
Ναι από Banggood. Τρόπο αποστολής βάλε priority. Υπάρχει επιλογή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα