Διότι η υπομονή έχει και τα όρια της, όταν κάτι το περιμένεις για 2 μήνες και δεν ξέρεις εάν 1.θα έρθει 2.θα περάσει από το υπερσύγχρονο και άψογο λειτουργικά τελωνείο. 3.θα στο κλέψουν στη τελική, σιγά μην το στείλουν πίσω. 4. γίνεσαι ο κακός και γκρινιάρης στο PayPal για συνεχόμενα dispute.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Με κάλυψαν πλήρως lorenzo81 και Red21..
-
Παραλαμβανω απο gb πραγματα των 15€ σε 11-12 μερες, εκτος απο ενα που εχει αργησει, 35+.
Απο banggood εχω των 15€ 3 πραγματα, ενα το παρελαβα σημερα στις 40 μερες και αλλα 2 τα περιμενω.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Για το banggood να μην τα ξαναλεμε ειναι εγγυηση.Το μονο γρηγορο απ το gearbest και χωρις κρουσματα τελωνειου (ως τωρα) ειναι το belgium post.Οχι σ ολα τα δεματα στα πιο πολλα.Παρελαβα σε 16 μερες και εχω κι ενα 20 μερες στο αεροδρομιο στοκ...
-
Τελικά πρέπει να είναι καθαρά θέμα τύχης. Κοίταξα παλιές μου παραγγελειες και άλλες τις παρέλαβα σε 11 μέρες και αλλες σε 28 απο το ίδιο μαγαζί κ με τον ίδιο αποστολέα.
Πρωτη φορά αγόρασα με priority απο το vickmall. Στάλθηκε με NL για να δω ποτε θα ερθει.... -
Παιδια υπαρχει προβλημα με το Postnl. Τα δεματα μας κανουν διακοπες στα ελληνικα τελωνεια..Περαστικα μας! Και γω περιμενω δεματα 2 μηνες.
Υπομονη μονο....Και μακρια απο Postnl. Το gearbest σε λιγο καιρο ειπε θα ανοιξει νεα μεθοδο αποστολης....υπομονη και παλι -
Τρέχα γύρευε
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα παιδιά. Μήπως κάποιος γνωρίζει την διαφορά των δυο μεθόδων αποστολής? Ems kai priority?
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κινητα μονο με priority καθως δεν περνανε τελωνειο. Με EMS ποτε γιατι εκτελωνιζονται οποτε θα πληρωσεις και εξτρα μολις ερθει ελλαδα... Με priority για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
-
Παραγγελία 10/10 στο Bangggod φυσικά με priority... Αποστολή την επόμενη μέρα, σήμερα παρέλαβα!!! Δεν παίζονται οι άνθρωποι. Αυτά είναι.... Παραγγελία στις 6/10 στο Gearbest ακόμη δεν έχει φύγει...Τα συμπεράσματα δικά σας. Καλημέρα σε όλους.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
@red21 ένα δημόσιο ευχαριστώ για το κουπόνι.
Xiaomi Amazfit Watch (English Version) μαζί με τα μεταφορικά Priority Direct Mail
απο Banggood 96 ευρώ.παραγγελία 7/10 Σάββατο ,παραλαβή σήμερα 17/10
και χωρίς τελωνείο .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα