δυο δεματακια πολυ μικρης αξιας απο cjaham του gearbest, ειχαν φτασει στο αεροδρομιο απο 17/9 και τα πηρα σημερα.Το τελωνειο εναρμονιστηκε με ολο το υπολοιπο σταλινικο συστημα.Μπορντελο.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Δηλαδή πλήρωσες και τελωνείο;;;;
-
Oχι ηταν ευτελους αξιας.Η τρελη καθυστερηση ομως οφειλεται στο τελωνειο.Εχω και δεματα που αγνοουνται πανω απο μηνα....
-
Με μεγαλη αγανακτηση και θλιψη, σημερα αντιληφθηκα την πληρη απαξιωση των ΕΛΤΑ που υπαρχει.
Ειχα 2 παραγγελιες.
1. Η πρωτη μια τσαντα με registered αποστολη απο κινα. Εχει φτασει στο ταχυδρομειο μου απο τις 13 του μηνα και δεν εχει ερθει ουτε ειδοποιηση σπιτι για να παραλαβω τοσες μερες μετα.
2. Αποστολη εξαρτηματοςγια το σκουτερ μου με αντικαταβολη απο ελληνα εμπορο στο κεντρο της αθηνας. Το εστειλε 11 του μηνα και εφτασε γκυζι την επομενη μερα. Ουτε ειδοποιηση σπιτι, ουτε τηλρφωνο να παω να πληρωσω για να παραλαβω.
Αποφασισα και καλεσα στα ΕΛΤΑ ρωτησω αρχικα που βρισκονται, κανοντας τον κινεζο. Και μου απαντα η τηλεφωνητρια οτι πρεπει να παω απο το καταστημα να παραλαβω.Ελα λεω αληθεια??? Επρεπε να μυρισω τα νυχια μου οτι εχει ερθει για να περασω? Και μου απαντα το πιο αθλιο που εχω ακουσει ''Κυριε εχετε δικιο οτι επρεπε εστω να σας εχει ερθει ειδοποιηση, αλλα δεν υπαρχει ταχυδρομος'' . Ενα τηλεφωνο θα μπορουσε καποιον να κανει. Ειναι απαραδεκτο 7 μερες να ειναι κει και να μην εχω ειδοποιηθει.
Με πιασαν τα γελια και τα κλαμματα μαζι για την καταντια αυτη.
Δεν μιλαω καθολου για το καταντημα των τελωνειων που εχουμε ολοι δεματα εκει 2 μηνες.
Μηπως τα ΕΛΤΑ οδευουν προς πωληση και για αυτο συμβαινει αυτο το αθλιο πραγμα? -
Πήρα σήμερα στα ΕΛΤΑ να δω τι συμβαίνει με το τελωνείο και μου είπανε ότι χρειάζεται ένα με ενάμιση μήνα από τη στιγμή που θα φτάσει Ελλάδα οπότε προσοχή οποίος θέλει να παραγγηλει κάτι και το βιάζεται
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
εγω 2 πακετακια απο κινα απο ali μου ηρθαν στο μηνα,μαλλον τα περασαν ετσι γιατι ηταν μικρα και ευτελης αξιας,
αλλα πακετα με nl,belgium ακομα στο αεροδρομιο και δεν εχουν σκαναριστει απο τελους Σεπτεμβριου !!
Να δουμε που θα το πανε το πραμα τα ΕΛΤA ,θα φτανει ενα πακετο Ελλαδα και θα το παιρνουμε μετα απο κανα χρονο!! -
Εγώ περιμένω να σκαναριστουν από αρχές Σεπτεμβρίου οπότε εσύ στα τέλη έχεις ακόμα καιρό χαχαχχα...για γέλια φυσικά είναι όλα αυτα
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
εφυγε δεμα απο Σιγκαπουρη 25/9 εφτασε Ελλαδα 26/9 αλλα απο τοτε τιποτα. Βεβαια αλλο δεμα εφυγε πιο αργα και το εχω εδω και μια βδομαδα και τα 2 απο alliexpress δεν ξερω τι παιζει και σεν μου επιτρεπεται refund πριν τις 18/11
-
Από 7 παραγγελίες τις 3 τις παρέλαβα στον μήνα κοντά (όλα ήταν μικρά, δηλαδή αν τα έπιανες στο χέρι καταλάβαινες τι έχει μέσα).
Τα υπόλοιπα που είναι λίγο μεγαλύτερα και 2-3 πραγματάκια μαζί λογικά θα τα γλεντάει κανένας ταχυδρόμος
dispute marathon -
Εγω πάντως παράγγειλα το mi6 απο gear best με priority line. Και ο θεος βοηθός. Οπως λεει ενας φιλος πιο πάνω άρχισα να τους ζαλίζω τ @@ απο τωρα για το ποτε θα το στείλουν κ τους λεω θ ακυρώσω τη παραγγελία αν δεν φύγει σύντομα... Λετε να βρεθώ εκτεθειμένος και να πληρώσω τελωνηδες κ Φαρισαίους?
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σου εύχομαι τα καλύτερα, φίλε μου.
Αλλά σύμφωνα με τα (πολλά) πρόσφατα σχόλια σχετικά με τα καλόπαιδα του GB, μάλλον θα γίνεις και εσύ σπόνσορας των ελληνικών τελωνείων.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Και μάλιστα των ιδιωτων εκτελωνιστών που υπερκοστολογούν κιόλας.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα