..ψωνίζοντας από αλλού.Ο/H divo έγραψε:
παιδιά ξέρει κανείς πως αποφεύγουμε το τελωνείο sτο TOMTOP?

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού..ψωνίζοντας από αλλού.Ο/H divo έγραψε:
παιδιά ξέρει κανείς πως αποφεύγουμε το τελωνείο sτο TOMTOP?
Ευχαρίστως θα τα δωσω τα χαιρετίσματα.. .. Δες εδω και πες μ γνώμη. Εγω ειπα να την ακυρώσω ηδη.Ο/H makis1024 έγραψε:
@sifamix στο gearbest έχει αναφερθεί περίπτωση τελωνείου στο Γαλλικό Τελωνείο , DPD uk ,δεν έχει αναφερθεί τίποτα , gearbest επίσης έχεις αναφερθεί αλλαγή αποστολής αφθαίρετα από eu express σε registered post NL.
Στο banggood ποτέ δεν έχει αναφερθεί ούτε τελωνείο σε priority direct ούτε αλλαγή τρόπου αποστολής αφθαίρετη.
Δεν κάνω δυσφήμιση στο gearbest, διότι είναι χορηγοί , απλά αναφέρω περιπτώσεις και γεγονότα , ας φτιάξουν τα priority τους και θα τους διαφημίσω πρώτος.
ΥΓ Χαιρέτησε μου το Ρέθυμνο , πέντε χρόνια φοιτητής....
Ναι με PayPal πάντα.Ο/H makis1024 έγραψε:
Πες τους εάν δεν το στείλουν με DPD uk και Priority direct mail που πλήρωσες , το κείμενο που σου έστειλαν δεν σε αφορά και θα έχουν κατευθείαν νέα από το Paypal , δεν πληρώνεις για πλάκα για priority direct για να στο στείλουν χωρίς κάλυψη τελωνείου. Και τα thanks in advance φυσικά...
ΥΓ με Paypal δεν πλήρωσες;
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, όλα τα δέματα που Δεν ήταν συστημένα μου έχουν έρθει, άρα κάτι παίζει με τα συστημένα.Ο/H isaacgr έγραψε:
Ρε παιδιά μήπως στο τελωνείο βλέπουν συστημένο και λένε κάτι αξίας είναι, ας το ψάξω?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk