μη ανησυχεις.. και εμενα ιδια μερα εφυγε απο ολλανδια ( και μετα τιποτε δεν φαινοταν) και ξαφνικα προχθες φανηκε ελλαδα και χθες παρελαβα
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
@billfot Ναι το κουπονι ειναι redmi4au και η τιμη μαζι με τα μεταφορικα 103 ευρω.
Απο Πολωνικη αποθηκη του Gearbest και διαλεγουμε Expedited Shipping που το στελνουν με DHL!!!
Η δικη μου πληροφόρηση απο το gearbest για την σελιδα μου ειναι οτι δεν εχουν προγραμματισει ακομα να φερουν πολλες συσκευες εκει!!!
Μακαρι ομως να το κανουν!!! -
Καί εγώ στην αναμονή.... από banggood με priority...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
αν παραγγειλω κατι απο ιρλανδια θα αργησει και αυτο? Εχω μεινει χωρις θηκη
-
Ο/H lak100 έγραψε:
αν παραγγειλω κατι απο ιρλανδια θα αργησει και αυτο? Εχω μεινει χωρις θηκη
-
απιθανα πραγματα πριν λιγο σκαναριστηκε το δεμα μου στο αεροδρομιο μετα απο αναμονη ενος μηνα. Δεν το περιμενα να δουλευουν και αργιες
-
Ο/H lak100 έγραψε:
απιθανα πραγματα πριν λιγο σκαναριστηκε το δεμα μου στο αεροδρομιο μετα απο αναμονη ενος μηνα. Δεν το περιμενα να δουλευουν και αργιες
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Καισε εμένα σκαναριστικε σημερα δέμα με priority1βδομαδος απο banggood.Αν το παραλαβω μεσα στις επομενες 7 μερες θα ειμαι ευτυχισμένος γιατι περιμενω καποια δεματα μικρης αξιας απο ali και ebay απο μεσα Αυγούστου
-
Εχω μια απορία εδώ και καιρό στο bangood.Θέλω να πάρω μια xiaomi toothbrush σήμερα.Μπαίνω,βλέπω το εξής
Μια χαρά τιμούλα λέω!!Σούπερ προσφορά!!Κάνω ο καψερός κλίκ και βλέπω μετά αυτό
εμφανίζεται μέν στιγμιαία το ''SNAP UP NOW'' με την πάνω τιμή που ποτέ δεν προλαβαίνω να πατήσω μιας και δεν μένει ουτε second!!Εμένα μου μοιάζει ολιγον τι κοροιδία η όλη φάση και το έχω παρατηρήσει και σε άλλα προιόντα.Τι ακριβώς παίζει με αυτό? -
-
Καλημέρα παιδιά.Και σε εμένα συνέβη το ίδιο . Δέμα με δύο τσάντες ευτελούς αξίας (9+9 δολλάρια) σκαναριστηκε χτες μετά από καθυστέρηση 45 ημερών.Μπηκε Γ.Ε.Τ.Α. Αθηνών και βγήκε μετά από 2 ώρες , γνωρίζει κάποιος αν αυτό σημαίνει ότι έφαγα τελωνείο??
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Καλημέρα παιδιά.Και σε εμένα συνέβη το ίδιο . Δέμα με δύο τσάντες ευτελούς αξίας (9+9 δολλάρια) σκαναριστηκε χτες μετά από καθυστέρηση 45 ημερών.Μπηκε Γ.Ε.Τ.Α. Αθηνών και βγήκε μετά από 2 ώρες , γνωρίζει κάποιος αν αυτό σημαίνει ότι έφαγα τελωνείο??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα