Το 3ευρω ακομα ισχυει? Αλλου μπαινει αλλου οχι. Ξερει κανεις τωρα τι ισχυει?
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H akisjes έγραψε:
Καλημέρα παιδιά.Και σε εμένα συνέβη το ίδιο . Δέμα με δύο τσάντες ευτελούς αξίας (9+9 δολλάρια) σκαναριστηκε χτες μετά από καθυστέρηση 45 ημερών.Μπηκε Γ.Ε.Τ.Α. Αθηνών και βγήκε μετά από 2 ώρες , γνωρίζει κάποιος αν αυτό σημαίνει ότι έφαγα τελωνείο??
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
-
και πως το καταλαβαίνουμε αν πρέπει να πληρώσεις το 3 ευρώ? σε δίνει χαρτί ο ταχυδρόμος, πας στα ΕΛΤΑ, πληρώνεις και μετά παραλαμβάνεις?
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
σε δίνει χαρτί ο ταχυδρόμος, πας στα ΕΛΤΑ, πληρώνεις και μετά παραλαμβάνεις?
-
-
Αν ηταν να πληρωσεις θα επρεπε να πας ταχυδρομειο να παραλαβεις καθως σου κοβουν αποδειξη πληρωμης για το 3ευρω...προσφατα το πληρωσα
-
Η ξεφτίλα και η κατάντια του δημόσιου τομέα δεν έχει πάτο.
3 μήνες πέρασαν από αγορά στο gearbest ενός tempered glass,
Στην ολλανδική σελίδα δείχνει ότι το πακέτο έχει φτάσει στην Ελλάδα εδώ και ένα μήνα, με Στα ΕΛΤΑ γράφει αποστολή στο εξωτερικό Ολλανδία, η είναι για να τρελαίνεσαι.
Παίρνω σήμερα στο ΕΛΤΑ και μου Λένε τελικά ότι το πακετάκι είναι ακόμι στον σάκο και περιμένει να περάσει τον έλεγχο εδώ και ενάμιση μήνα.
ΕΝΆΜΙΣΗ ΜΉΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΊΟ!!!!!!
κόστος πακέτου 5€ αν είναι δυνατόν με το μπουρδελο τους.
Και ρωτώ τη μπορώ να κάνω? Δεν ξέρω πόσο ακόμη θα περιμένει το πακετάκι στο τελωνείοXiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Ολοι στην ιδια κατασταση ειμαστε. Εχουν γεμισει τα τελωνεια καθως ολα πλεον περνανε απο ελεγχο. Μονο υπομονη μπορεις να κανεις!
Αν φτασει η αναμονη 2 μηνες, αποζημιωνεσαι απο το gearbest. Μου εχει συμβει αρκετες φορες. -
Δέμα αξίας 4 ευρώ ήρθε μετά από 45 μέρες μπήκε στο τελωνείο αλλά τελικά δεν πλήρωσα τίποτα.
-
Μετά από αγορά ενός xiaomi tv box από Light in the box και εφόσον πλήρωσα το tax insurance μπήκε τελικά τελωνείο το δέμα και μου χρέωσαν 27ευρω. Το έστειλα φωτογραφία στο Light in the box και μου επέστρεψαν τα χρήματα. Αυτά προς ενημερωση
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα