Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Καλησπέρα σε όλους.

Εγώ την ήπια την πορτοκαλάδα. :oops:

Αγόρασα mi mix από gearbest και από 2/10/17.

ακόμα στον δρόμο είναι με dbd uk με priority.

Δεν ξέρω πρώτη φορά τέτοια αργή πορεία.

Συμβαίνει και σε άλλους;
    • με αυτο τον ρυθμο που τα περνανε απο τον ελεγχο παραγγελνεις τωρα και παραλαμβανεις το πασχα!!!! :lol: :lol: :lol:
      Ειναι για γελια τα χαλια μας!!!!
    • επικοινώνησα σήμερα με τα μπουρ....Ελτα για το γνωστό θέμα. Για να μη πολυλογώ η απάντηση τους ήταν να στείλω mail στο customs@elta-net.gr με παράπονα.
      θα πρότεινα να τους στείλουμε όλοι και με στοιχεια αν εχουμε από δέματα με tracking number. και με κοινοποίηση στην EETT και συνήγορο του καταναλωτή. Και με ερώτημα πόσο χρόνο, εχουν δικαίωμα βάση XYK να εχουν στα χέρια τους δέμα χωρίς να το παραδώσουν.
      Επιπλέον όταν τους είπα για αποζημίωση λόγο αργοπορίας, μου είπαν ότι αποζημίωση παίρνει ο αποστολέας.

παραγγελία 28/8, αποστολή 31/8, παρέλαβα σήμερα!!!!! αξίας 2,5€

και κατι που τωρα το ειδα
      ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB
      HellenicPostELTA

για περαστε για ενα κραξιμο.... :P :P :P :P
    • Διαφήμιση
    • Mιλάς με το τμήμα εξυπηρέτησης της gearbest, σου λέει δεν φταίμε εμείς η μεταφορική.
      Ρε φιλενάδα όταν πας σε μια ταβέρνα και είναι κρύο το φαΐ δεν κράζουν τον σερβιτόρο αλλά τον ιδιοκτήτη. 8o
      Παράλληλα αν αλλάξεις μεταφορική δεν δέχονται να σου καλύψουν το κόστος τελωνείου πάρα μόνο με περαστατικά μετα την παραλάβει τα μισά χρήματα.
      Μην τα δεις και στο wallet και όχι σε χρήμα.
      Μάλλον θα έρθει το Πάσχα και θα ανοίξω case στην PayPal.
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Το έφαγε το escalate το Gearbest και που είναι ακόμα. 62 μέρες και αντί να κάνει refund το παίζει ακόμα Κινέζος.

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H lorenzo81 έγραψε:

Το έφαγε το escalate το Gearbest και που είναι ακόμα. 62 μέρες και αντί να κάνει refund το παίζει ακόμα Κινέζος.

Εγώ είμαι στην 52 ημέρα από την αποστολή και ξεκίνησα να τους ζητάω refund (είπα να τους προετοιμάσω) Μου είπαν στις 6 Νοέμβρη που κλείνει 60 μέρες. Για να δούμε θα πιάσει το ψηστήρι;

Ήταν η τελευταία μέρα σήμερα που θα μπορούσα να κάνω claim και τις τελευταίες μέρες τους έστελνα μηνύματα μπας και δεν φτάσει μέχρι εκεί το θέμα,αλλά χειρότερα και από δημόσιο (κάθε φορά μετά από 2 μέρες απάντηση και χωρίς ουσία). Τώρα ξύπνησε το Gearbest που την έφαγε και σε 48 ώρες θα φανούν τα χρήματα στο PP λέει. Ααα.. ρε λαμόγια

• Διαφήμιση
    • φτου ρε γαμώτο ... έχω που χαζεύω το πιο πρόσφατο μοντέλο του mi notebook air 13.3
      κάθε φορά που το βγάζει
      το gearbest flash sale apo HK σε τιμή λουκούμι ... αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ
      και να παραγγείλω με βλεπω και τελωνείο να τρώω και να φτάνει το επόμενο καλοκαίρι.

Το lightinthebox δε βάζει tax insurance στο συγκεκριμένο και το banggood δε τοστέλνει με Priority

Μήπως ξέρει κανείς άλλο αξιόπιστο κινεζομάγαζο που να στέλνει με τριγωνική;

Έχει το lightinthebox Mi mix 2 με 440 ευρα, ψήθηκα αλλά και με tax insurance την καθυστέρηση από τα ΕΛΤΑ τη τρως anyway. Τελικά μόνο bangood και vickmall παραλαμβανεις πλέων γρήγορα, υπάρχει και κάποιος άλλος?

Sent from my MI 6 using Tapatalk
    • @nickkon ειναι η πιο αξιοπιστη πηγη.Θα σου βγαλουν το λαδι , οπως εμενα με το 12,5αρι , αλλα δωστο παραγγελια με το λινκ καποιου απ τις ομαδες στο fb που πιστευεις οτι σε στραβη θα σε βοηθησει.555 ευρω ειναι τρελη ευκαιρια...
    • @billfot ευχαριστώ για την απάντηση αλλά σε έχασα.

Ποιο είναι το πιο αξιόπιστο?
      Και τι εννοείς με link apo FB?
      555€ δεν έχω δει πουθενά αυτό το μοντέλο που λέω
      Xiaomi Notebook Air 13.3 8GB + 256GB + GEFORCE MX150-$789.99 Online Shopping| GearBest.com

Aν μπορεις διευκρίνησε
    • Διαφήμιση
    • Η δευτερη βερσιον ειναι πιο ακριβη, νομισα ηθελες την πρωτη.Αλλα κι αυτο σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι κορυφαιο.Αν ψαξεις πολλες σελιδες πισω θα δεις οτι με ταλαιπωρησε το gearbest αρκετες μερες για να το στειλει με eu express .Kι αν δε μεσολαβουσε ο διαχειριστης της σελιδας gearbest greece στο fb,δε θα το ειχαν στειλει και θα ακυρωνα την παραγγελια.Παρ ολα αυτα και πριν εναν χρονο που το παρηγγειλα και ακυρωσα την παραγγελια λογω dhl τα λεφτα μου τα πηρα αμεσως.Δεν θα χασεις τα λεφτα σου πιστευω , αλλα στο gear μια ταλαιπωρια την τρως.