Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H billphone έγραψε:

Εγώ είμαι στην 52 ημέρα από την αποστολή και ξεκίνησα να τους ζητάω refund (είπα να τους προετοιμάσω) Μου είπαν στις 6 Νοέμβρη που κλείνει 60 μέρες. Για να δούμε θα πιάσει το ψηστήρι;
      Τελικά στην 54η μέρα (φτου, λίγο ακόμη ήθελε) εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ.Πέρασε σε 2 ώρες από τελωνείο και αύριο φτάνει Γιάννενα. Να δούμε αν έχει το +3€
    • Nα τα λεμε και να τα ξαναλεμε , μπας και διαβαζει κανας τελωνης εδω μεσα και ντραπει.(λεμε και καμμια λαλακια να περνα η ωρα)
      Δεμα κατω των 22 ευρω που ΔΕΝ πληρωνε τελωνειο , προτιμησα να δωσω το 2ευρω στο priority του banggood και να το παραλαβω σε 9 ΜΕΡΕΣ γιατι τις 4 τρομπαρανε στο αεροδρομιο αλλιως θα ηταν χρονος ρεκορ!
      Κατα τ αλλα δεματα σεπτεμβριου αγνοουνται καπου στο αεροδρομιο ...
    • χθες παραλαβα μια μικρουλα καμερουλα που παρειγγειλα απο ebay στις 23 σεπτεμβρη,καλουτσικος χρονος,
      ,tracking απο yanwen ,και πανω που χαζευα την επικετα αποστολης ,
      γραφει οτι αν δεν παραδοθει να επιστραφει στην ταχυδρομικη υπηρεσια των νησιων σολομοντα !!!!
      βαζω στο χαρτη να δω που ειναι,στην αλλη πλευρα!!!
      δηλαδη απο κινα πηγε στα νησια σολομοντα και ξαναφυγε προς αγνωστη διαδρομη για να ερθει εδω??
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά επειδή πολλοί ρωτάνε για vickmall gearbest banggood κ.λ.π.Βασικα θέλει ψάξιμο .Το μόνο σίγουρο είναι ότι με vickmall και banggood με τα σημερινά (το τονίζω) δεδομένα γλιτώνεις τελωνείο και παραλαμβάνεις στις 8-15 μέρες.Το gearbest κάτι φορές βγάζει τιμές πραγματικά χώμα αλλά θέλει υπομονή και για να ξεκινήσει το δέμα από Κίνα αλλά και μετά.Μερικοι ρισκάρουν και ψωνίζουν χωρίς priority(γλιτώνεις περίπου 20 ευρώ) από το gearbest όπου η διαφορά με τα άλλα καταστήματα είναι μεγάλη με κίνδυνο όμως τελωνείου και αναμονή 50 μέρες plus.Εγω για να είμαι ειλικρινής ψωνίζω από vickmall για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αλλά γνωρίζοντας ότι σε πολλά έχω πληρώσει ένα μικρό καπέλο .Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω ότι στην ερώτηση από που να ψωνίσω η απάντηση είναι τόσο απλή.Τα ζυγίζεις διαβάζεις και τι παίζει την κάθε περίοδο και αποφασίζεις
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Ψιλο-οφφ τοπικ: Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω κάνα power bank xiaomi με priority αποστολή; Gearbest & Banggood δεν στέλνουν καν Ελλάδα

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Gearbest μέσω Βελγίου το περιμένω εδώ και 53 μέρες το 20000mAh

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
    • Από σήμερα επίσημα είμαι και εγώ ένας κάτοχος mi6. To παρέλαβα το πρωί. Μετά από μόλις 12 μέρες με priotrity - banggood . Ευτυχώς όλα καλά χωρίς τελωνείο κλπ ^^
      Μπράβο στο εν λόγο μαγαζί !! Κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά !! :thumbsup:
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • Εχεις μηπως παραγγειλει κανεις απο spemall? εχει επιλογη για eu express και εγγυάται 100% τελωνειο οπως λεει.. το δοκιμασε κανεις? ειναι οκ? μηπως ξερετε κάποιο άλλο κατάστημα που να μπορω να βρω το xiaomi mi5s σε ασημι η γκρι με τριγωνικη αποστολή? ευχαριστώ πολύ
    • μπαταρίες power banks και καπνιστικα απαγορεύονται πλέον να εισαχθούν στη χώρα. Για αυτό κάνεις δεν τα στέλνει με καμία μέθοδο. Καθώς θα γίνουν κατάσχεση μόλις μπουν στη χωρα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H miltosdelis έγραψε:

Gearbest μέσω Βελγίου το περιμένω εδώ και 53 μέρες το 20000mAh

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      μεσο βελγιου ειχα παραλαβει δυο powerbanks 10.000 και 20.000 και τα δυο xiaomi σε 20 μερες το πολύ ..
      Υ.γ το 20 δε με εχει εντυπουσιασει για καποιο λογο..φιλος ειχε το 16αρι και νομιζω ότι είναι καλυτερο το 16..