Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Παιδια εχει αγορασει καποιο μελος απο το συγκεκριμενο σιτε Officially Licensed Gaming Merchandise & Accessories | Yellow Bulldog να μ πει γνωμες κτλπ κ γενικα να μην εχω καποιο θεμα με τελωνειο (Αγγλια ειναι το καταστημα δεν νμζ να εχω αλλα δεν ποτε δεν ξερεις εδω
)
-
-
αν η χώρα αγοράς είναι εντός Ευρώπαικης ένωσης δεν έχει τελωνείο... Τα βασικά ρε παιδία
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Παρελαβα χθες ένα λουράκι για το mi band2 αξίας 4 ευρω. Παραγγελία 28 Αυγούστου από gearbest με postnl.
Με κοστούμι 3 ευρώ. Κατάντια και ξεφτιλα -
Ο/H ktlk21 έγραψε:
αν η χώρα αγοράς είναι εντός Ευρώπαικης ένωσης δεν έχει τελωνείο... Τα βασικά ρε παιδία
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Πολλές φορές η εταιρεία έχει έδρα πχ Αγγλία , αλλά η αποστολή μπορεί να γίνει από Κίνα.
Και εκεί το εμπόρευμα υπόκειται στο νόμο περί εισαγωγής από τρίτες χώρες. Προσοχή από που γίνεται η αποστολή ανεξάρτητα από την έδρα της εταιρείας. -
-
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Σωστά , σύνηθες πρακτική κυρίως eBay uk να γράφει αποστολή από Southampton και να σου έρχεται από Shenzen. Εκεί κρατάς αποδεικτικά. -
post nl= τελωνειο.Και εισαι στη βορα του καθε υπαλληλου...
-
Κ το priority του banggood με nl post στελνει... Πως γινεται να μην μπαινει τελωνειο....!??? Γιατι παρηγγειλα κ εγω κ ο κωδικος εχει NL στο τελος...Mi 11 pro
-
Γιατί εμφανίζεται πλέον να δίνει στίγμα και ιχνηλασιμότητα από Ολλανδία και μετά , πάει untracked από Κίνα , Ολλανδία.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Γιατί εμφανίζεται πλέον να δίνει στίγμα και ιχνηλασιμότητα από Ολλανδία και μετά , πάει untracked από Κίνα , Ολλανδία.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα