Παραγγελία σε gearbest από 1 Νοεμβρίου με δύο προστατευτικά τζαμακια και ένα tpu unregistered έφτασε σήμερα με Belgium post χωρίς τελωνείο. Κόστος περί τα 17€.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H dajannis έγραψε:
@kaper στον συνήγορο του πολίτη και στο δημοσίων εσόδων μεθαύριο
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Μια ερώτηση παιδιά με αφορμή το κακό που βρήκε την Αττική. Εκείνο το κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ ξέρει κανείς που βρίσκεται? Ελπίζω όχι στην πληγείσες περιοχές
Ο/H dajannis έγραψε:
Ήρθε το πακέτο που έστειλε ο Κινέζος λόγο καθηστερισης 3 μηνων
Αλλά σβησε τα προσωπικά στοιχεία
You may think you can fly - but you better not try -
τελικά τρελάθηκαν και οι Κινέζοι κοιτάξτε να δείτε που καταντήσαμε...
Gearbest Customer Support At11/16/2017 04:08:38
Dear Miltiadis,
Thank you for contacting Gearbest.
If the two packages are delivered to you,there are two solutions for you to choose:
1.Sign for the two packages,and then repay to us.
2.Send one of them back to us after receiving it.
Thank you for your cooperation.
περιμένω τα σχόλια σας για το τι να τους απαντήσω ...Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Εγω θα το γυρνούσα χωρίς δεύτερη κουβέντα!
Αλλιώς θα με βάλουν στην black list κ θα αντιμετωπίσω δυσκολίες σε μελλοντικές αγορές κ δεν το θέλω!!
Χώρια του ότι είμαστε ένας τίμιος λαός κ δεν κάνουμε μαμουνιές κ τέτοια..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το σωστο ειναι να το γυρισεις εστω και με δικας τους μεταφορικα για να σου ερθει πιο φτηνα...
Οσο για το τιμιος λαος εδω θα διαφωνήσω δεν νονιζεις
Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τι, δεν είμαστε τίμιος λαός , απόγονοι του Πλάτωνα κ του Αριστοτέλη??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πίσω πίσω.....
-
Μπορει να ειμαστε απογονοι του Αριστοτελη και του Πλάτωνα αλλα εγω στην καθημερινοτητα μου βιωνω τους αετονυχηδες τους κουτοπονηρους τους κακοπληρωτες πελατες τους κακοπληρωτες εργοδοτες που μονο τιμιοτητα δεν τους καταβαλει παρα μονο πως να κοροιδεψουν τον συναθρωπο για να την βγαλουν στιν αφρο
Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πέσουμε και εμείς στο επίπεδο τους.
-
@miltosdelis Το σωστό και το αντρικό είναι να το επιστρέψεις, μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θέλεις να κάνουν σε εσένα, πιστεύω να το θυμάσαι και να μην περιμένεις από εδώ συμβουλές. Πιστεύω να πάρεις την σωστή απόφαση βλέποντας και την απάντηση σου στο Gearbest εκεί θα βγάλουμε ο καθένας τα συμπεράσματα μας. Υ. Γ. Δεν μου αρέσει να κρίνω ανθρώπους γενικά αλλά ουσιαστικά με το mail που ανέβασες έδωσες δικαίωμα και περιμένω την επόμενη κίνηση σου, πιστεύω να πράξεις το σωστό φιλικά @derveni
-
Φυσικα και δεν θα πεσουμε σε αυτο το επιπεδο αλλωστε αν δεις στο ποστ 9895 λεω οτι το σωστο ειναι να το γυρισει..απλα διαφωνησα περι τιμιοτητας λαου...
Και μιας και μιλησαμε για τιμιότητα θα πω μια μικρη ιστοριούλα...
Ειχαμε παει με ενα γκρουπ μοτοσικλετιστων στη νορβηγια εκει μας ξεναγουσε ενα νορβηγος μοτοσυκλετιστης και αυτος...ενα απο τα βράδυα που μειναμε εκει κοιμηθηκαμε σε ενα χοστελ οπου το πρωι που ξυπνήσαμε δεν ηταν κανεις εκει να πληρωσουμε καιβμας λεει ο νορβηγος θα πληρωσουμε εδω στο αυτοματο μηχανημα και με εκπληξη των ρωταω μα καλα δεν φοβουνται να μην φυγουν οι πελατες χωρις να πληρωσουν και μου απανταει φυσικα και οχι κανεις δεν θα το εκανε αυτο εδω περα δεν μας το επιτρεπει η διαπαιδαγωγηση μας...καλα λεω λεω απο μεσα μου ας το εκαναν αυτο στην ελλαδα και θα σου ελεγα εγω ποσοι θα πληρωνανε
Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα