Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Μήπως το TomTop είναι ακριβό?
ενδεικτικά ενα ρολογάκι
GEARBEST €5.66
TomTop €29.71
=============== Νοε 17th 2017, 8:17pm ===============
Για να δούμε θα το πάρω το καλοκαίρι?
παραγγελία απο Gerabest προσφορά το Original Xiaomi Mi Band 2 Smart Watch for Android iOSColor:BLACK €16.41
Ημερομηνία αγοράς Nov 07, 2017 14:54:07 PM Ημερομηνία αποστολής Nov 09, 2017 12:43:52 PM Ημερομηνία αποστολής απο τριτη χώρα Ημερομηνία εισαγωγής στην ελλάδα παραλαβή στο σπίτι μου Xiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Ο/H pit13 έγραψε:
ΑΦΙΞΗ ΣΕ Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.)17-11-2017 12:09 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.)
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.)17-11-2017 14:09 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.)
-
10€ με μεταφορικά είναι το δέμα, τώρα αν είναι 3ευρω θα το δώσω, αν είναι παραπάνω δεν ξέρω τι θα κάνω
-
Ο/H kaper έγραψε:
Ρε παιδια βαζω στο 17 τρακ RS931496289NL και μου λεει ελειξε επικοινωνισα με ελτα και μ λενε θα προωθησουν το αιτημα να κανει πιο ωρηγορα και αλλες τετοια...τι να κανω;
Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H kaper έγραψε:
Που εκανες καταγγελια γιατι οαιρνω και γω στα ελτα στελνω email εδω και εκει αλλα ακρη δεν βγαζω τα εχω παρει κλεινω 62 μερες με το κινητο στο τελωνειο
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν σου λέει τίποτα
Ο/H John-GR έγραψε:
Εμένα κόλλησε εδώ.
Δεν ειναι απαραίτητο. Κι έμενα μπήκε και βγήκε την περασμένη εβδομαδα δέμα έτσι, χωρίς χρεώσεις
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 01-10-2017 16:27 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-11-2017 15:06 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) 13-11-2017 18:49 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) 13-11-2017 20:49 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 14-11-2017 01:03 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
. -
Παιδες έχω μια παραγγελία από gearbest RG624266741CN δεν έχει κουνηθεί από τις 16/10...ούτε οι ίδιοι ξέρουν που βρίσκεται με belgium registered...καμιά βοήθεια ;
-
-
παρελαβα ενα κινητο απο banggood με Priority Air Mail σε 14 μερες
-
belgium registered τελειώνει σε BE και όχι σε CN. Cn είναι china post νομίζω
-
Σκέφτομαι να παραγγείλω ένα amazfit από Gearbest. Ποιο τρόπο αποστολής να βάλω? Belgium post?
EU Express δε βάζω γιατί βγαίνει πολύ ψηλά σε σχέση με την τιμή του ρολογιού. -
Ο/H markito έγραψε:
Σκέφτομαι να παραγγείλω ένα amazfit από Gearbest. Ποιο τρόπο αποστολής να βάλω? Belgium post?
EU Express δε βάζω γιατί βγαίνει πολύ ψηλά σε σχέση με την τιμή του ρολογιού.
.Aν το θές για δώρο Χριστουγέννων βάλε EU express(δεν βάζω και το χέρι στην φωτιά).Με BG post δεν γνωρίζω.
edit:Ακόμα περιμένω απο το Gearbest.Στις 60 μέρες θα θα απαιτήσω refund... -
Επικοινωνησα με gearbest αναζητωντας μια εξηγηση γιατι εχει αργησει πανω απο 65 μερες και γενικα να ανοιξω μια πρωτη κουβεντα για refund και μου απαντησε αυτο
This package has been sent out and will take the carrier from 7-10 business days to update the site, please wait a few more days while they update the tracking information, is there anything else I can do for you?
International Track & Trace | PostNL
RS931496289NL
Για βοηθηστε μιας και τα αγγλικα δεν βοηθανε και το translate λεει αλλα νταλον
Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες