Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Εμενα η ταχυδρομος οταν δεν εχω πλεον δεμα-που δεν εχω γιατι σαπιζουν καπου στο αεροδρομιο - ερχεται χαραματα και μου αφηνει φακελους κατω απ την πορτα στη δουλεια. Μαλλον φοβαται μην τη δαγκωσω.
Οσον αφορα το lightinthebox, κι εγω διαβαζω οτι μετα σου πληρωνει το τελωνειο, αλλα ρε παιδια αντεχετε να παρετε δεμα πλεον μετα 2-3 μηνες? -
-
-
-
Καλο Πασχα δηλαδη. Θα χουν βγει αλλα 2 μοντελα στο μεταξυ
-
Πλέον δεν είναι μόνο το εάν θα πληρώσουμε τελωνείο η όχι κλπ αλλά και σε πόσες μέρες θα παραλάβουμε !!!
Εμένα 2 παλιές παραγγελίες που είχα 70 και 60 ημερών παρέλαβα.. Έχω ψωμί ακόμη και εγώ...
Παιδιά μια μικρή βοήθεια. Μετά από μια αργοπορημένη παράδοση ενός αξεσουάρ το οποίο δεν ήταν τελικά
αυτό που έπρεπε άνοιξα request στο ebay και με τα πολλά ο πωλητής μου είπε και σε p.m ότι θα μου βάλει
τα μισά χρήματα μόλις κλείσω το case. Εννοείται εγώ θα περιμένω να μπουν πρώτα και μετά θα το κλείσω !! Το θέμα
είναι πώς θα ξέρω εάν θα μπουν στο balance η θα μπουν στο λογαριασμό μου κανονικά ώστε να μπορώ να
τα τραβήξω ?? Να του το πω πού να τα βάλει η όχι ??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
-
-
-
Ο/H Aurumnus έγραψε:
Πάει και το Gearbest τελικά;
Όχι ρε γ@μwτο! Και έχω 20 ευρώ εκεί μέσα από refund που μου έκαναν.
εγω ανοιχτό το βλέπωXiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα