Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H derveni έγραψε:

Θα το δεις στο balance

Ο/H billfot έγραψε:

@geozn8 φυσικα θα μπορουσες ανετα να παρεις ολα τα χρηματα σου πισω αν το κυνηγουσες...
      Καλησπέρα. Δεν πειράζει και αυτά που μου έβαλε μια χαρά είναι. Ναι μπήκαν στο balance δυστυχώς.. Θυμάστε πως από το balance τα μεταφέρουμε στον λογαριασμό ?? Χρεώνει πολλά ?? ?(
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Παραγγελία θήκης από Alex Nld μόνο εκεί βρήκα μοντέλο και χρώμα από αρχή αρχή Σεπτεμβρίου ακόμα το ψάχνουμε μαζί και το κατάστημα από geekbuying το ιδιο η μόνη παραλαβή από gearbest κάποια tempered χωρίς τελωνείο και σε 25 ημέρες τα άλλα .........ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις........μάλλον από δευτέρα πάω για refund!!!!!!! ?(
      Ηλίας
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Από την άλλη τους λυπάμαι τους Κινέζους που δίνουν πίσω τα λεφτά, για δέματα που είναι όντος στο αεροδρόμιο και τo γράφει και το tracking. Αλλά, Ελληνικό Δημόσιο φίλε.. Ας πάρουν και αυτοί μια γεύση να γουστάρουν

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Η θα φτιαξει το τελωνειο η θα μας κοψουν.ποσο ακομα να παει αυτο. Σε λιγους μηνες θα παραλαμβανουμε στο 6μηνο
    • Ο/H billfot έγραψε:

Οσον αφορα το lightinthebox, κι εγω διαβαζω οτι μετα σου πληρωνει το τελωνειο, αλλα ρε παιδια αντεχετε να παρετε δεμα πλεον μετα 2-3 μηνες?
      Δεν αργεί τόσο. Κάνει αποστολές με DHL
      Δες εδώ
    • Ο/H billfot έγραψε:

Η θα φτιαξει το τελωνειο η θα μας κοψουν.ποσο ακομα να παει αυτο. Σε λιγους μηνες θα παραλαμβανουμε στο 6μηνο
      Από κάποιες επαφές που είχα υποτίθεται ότι το φταίξιμο ειναι του τελωνείου διότι τα ΕΛΤΑ δουλεύουν 24/24 ενώ το τελωνείο 12/24.....και ζητάνε λέει από το υπουργείο οικονομικών που έχει το τελωνειο να προσλάβει άτομα.
      Το καλό ειναι ότι σε όλο αυτό εχουν επέμβει και οι ξένες εταιρείες και απειλουν με μποϋκοτάζ αν δε λυθεί το θέμα!! θα δείξει σε 10 μέρες που θα παραλάβω την απάντηση τι θα λένε...
    • @divo Εχω κάνει και εγω εδω και 3 εβδομαδες και δεν μου έχουν στείλει τίποτα, μάλλον απορρίφθηκε η δεν την συνέταξα σωστά
      Xiaomi Mi5 64gb Prime
      Xiaomi Redmi Note 4 Pro
    • Διαφήμιση
    • Ο/H billfot έγραψε:

Δε συγκρινεται με το banggood φυσικα, αλλα αν εξαιρεσεις τις καθυστερησεις 3-5 ημερων στις παραγγελιες και στη συνολικη διυθετηση προβληματων στα τικετ, προσωπικα το gearbest δε μου εχει φερθει σκαρτα. Ισως βρηκα τον τροπο επαφης αφου ελυσα τα αρχικα προβληματα με τη βοηθεια του"giannis ling" και τωρα κυλισε το νερο στ αυλακι. Απλα το αναφερω γιατι εχουν φαει κραξιμο κι απο εμενα και σ αυτη τη φαση δε θελω να ειμαι αδικος.
      Να συμφωνήσω και εγώ με την σειρά μου, στις 4/12 άνοιξα ένα τικετ επειδή από τις 3 Οκτώβρη δεν έχω λάβει ακόμη την παραγγελία μου και προσφέρθηκαν να μου στείλουν ξανά την παραγγελία χωρίς κόστος δικό μου. Πιθανόν να έπαιξε ρόλο το γεγονός πως ψωνίζω καιρό από εκεί χωρίς πρόβλημα ή ακόμη και το ότι έχω ανεβάσει και αρκετά ριβιους στο site, παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο παράπονο.
      Πάντως γενικά και αναφορικά με τις αποστολές θεωρώ ότι η καλύτερη μέθοδος από GB είναι το Belgium Post (ότι έχει σταλεί με αυτήν την μέθοδο, ακόμη και unregister έχει φτάσει σε 20 μέρες το πολύ) ενώ από το BG το priority line ειδικά με τις χαμηλές χρεώσεις που έχει

=============== Δεκ 8th 2017, 12:37pm ===============

Ο/H vrs5 έγραψε:

Ο/H Antretng έγραψε:

Οπότε τη προσφορά που βρήκα για gearbest την ξεχνάω;
      Αντρέα, δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι ενήμερος πια ο Γατοπίγκος ( @zt654 ) αλλά ήταν ''μανούλα'' στις συμβουλές του για αγορές από το εξωτερικό.
      Αν κοιτάξεις προσεκτικά θα δείς ότι δεν στέλνει Ελλάδα φίλε μου, και αν θυμάμαι καλά οι Ισπανικές αποθήκες ποτέ δεν έστελναν Ελλάδα

• Απο 2 Οκτωβρίου που έγιναν οι 2 τελευταίες παραγγελίες μου στο Gearbest,σήμερα ήρθαν μαζί τα ειδοποιητήρια.Απο Δευτέρα θα παραλάβω.Ελπίζω να στρώσει το Gearbest γιατί έχει καλές τιμές αλλιώς ήδη αργήσαμε τις παραγγελίες μας για δώρα Πάσχα.. :) :) :)
    • Ο/H Pan0s έγραψε:

Ειδοποιηση δεν ηρθε,
      Να παω να το παραλαβω και χωρις το ειδοποιητηριο;
      Ευχαριστω :P
      Εγώ το έχω κάνει μία φορά.

Ήταν Παρασκευή και δεν υπήρχε περίπτωση να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα!
      Έπαθαν ένα μικρό κοκομπλόκο αλλά τελικά μου έδωσαν το δέμα που περίμενα. :D
    • Ο/H dajannis έγραψε:

@divo Εχω κάνει και εγω εδω και 3 εβδομαδες και δεν μου έχουν στείλει τίποτα, μάλλον απορρίφθηκε η δεν την συνέταξα σωστά
      Οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα. Καλα μη φανταστεις οτι κι εμενα ηρθε αμεσως. πρεπει να την εχω κανει κανα μηνα.

Αυτο που θελουν ειναι να εχεις ερθει σε επαφη με τα ΕΛΤΑ πρωτα ασχετα με το τι θα απαντησουν και tracking number οπωσδηποτε. Και απο εκει και περα εγω τους εγραψα μεσα για το ΧΥΚ και τι γραφει μεσα η σελιδα του υπουργιου για αποζημειωσεις για αθετηση των υποχρεωσεων. Και φισικα τους ρωταω αν μπορω να ανοιξω ταχυδρομική εταιρεια η οποία να παραδίδει αντικείμενα και γράμματα όποτε νάνε.
      Οποιος θελει βοηθεια παντως, ειμαι διαθεσιμος.
    • Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Καλημέρα,
      Έχει δοκιμάσει κανείς τις τελευταίες δύο μέρες να μπει στο site των ΕΛΤΑ? Στην δουλειά για πακέτο του αφεντικού μπήκα μεν αλλά δεν δουλεύει το tracking και από χτες βράδυ στο σπίτι για πακέτο της αδελφής μου δεν ανοίγει κάν το elta.gr
      Έχει φύγει το πακέτο από 5/12 από Ολλανδία και δεν μπορώ να δω που είναι.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk