Δεν μπαίνω ούτε εγώ. Κάτι θα κάνουν....
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Την Δευτέρα μου είπε υπάλληλος στα ΕΛΤΑ Courier ότι έκαναν κάτι με τους server...ε τώρα θα είναι η σειρά των server στα απλά ΕΛΤΑ....Πιστεύω μέσα στο σαββατοκύριακο να λυθεί το θέμα.
-
-
ειναι ετσι εδω και καιρο.Μονο μεσω της εφαρμογης παιδια.
-
Μπορείτε και από τα elta courier να το δείτε
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Μπορείτε και από τα elta courier να το δείτε
You may think you can fly - but you better not try -
Για αναζητήσεις πακέτων όσο δεν δουλεύουν των ελτα δείτε στο ελτα κούριερ: elta-courier.gr/search?lang=el
-
-
Κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει τελωνείο. Σε κάποιο νήμα είδα που έγραψε ο @takisfrag ότι και τις 4 φορές τον πλήρωσανε το τελωνείο. Τώρα να απαντήσει ο Τάκης δεν το βλέπω, θα τον έχει πάρει ο Μορφέας
Redmi Note 3 pro -
-
Όπως και να έχει είναι θέμα χρόνου πότε θα αναστείλουν το tax insurance για την Ελλάδα , δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα επιστρέφουν μόνιμα σαραντάρια και πενηντάρια για έξοδα τελωνείου.
-
Ε ναι και εμένα μου κάνει εντύπωση Μανώλη 4 mido από 125 ευρώ και επιστρέφουν από 43 περίπου ευρώ για το κάθε ένα , τι στο καλό πόσο τα αγοράζουν ?
Να προσθέσω και ότι έκαναν κα επιπλέον έκπτωση 5% γιατί τους ζαλισα για την καθυστέρηση ,ενώ τα κινητά έφτασαν όλα σε 18 με 23 μέρες Ελλάδα από τελωνείο βγήκαν μετά από ενάμιση με δύο περίπου μήνες ,και απαντούν και άμεσα στα tickets
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα