προσπαθούν να αποκτήσουν μερίδιο στη πίτα με κάθε κόστος.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ίσως πάντως οι τιμές τους είναι στο πάτωμα αρκεί να μην βιάζεσαι
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είναι όλα αυτά τόσο περίεργα... Μόνο ένα μου έρχεται στο μυαλό. Ξέπλυμα. Αλλά αν μπορούμε να αγοράζουμε φθηνά.. τι να πω. Γιατί γενικά δεν είναι μικρό μαγαζί. Μου είναι αδύνατον να πιστέψω πως δεν ξέρουν τις πρακτικές κάθε χώρας. Το μείον εδώ είναι η μεγάλη καθυστέρηση. Όπως δεν ξέρω τι γίνεται με το after sale support αν χρειαστεί. Πολύ περίεργο πάντως...
-
το συζητάμε και γίνεται γνωστό... Το Ali έκανε πάλι κάτι δισεκατομμύρια τζίρο. Αυτό θελουν. Και αν επιστρέψει μερικές χιλιάδες € για φόρους δεν τους νοιάζει.
-
-
Tax insurance για επιστροφές χρεώσεων τελωνείου.
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ε ναι και εμένα μου κάνει εντύπωση Μανώλη 4 mido από 125 ευρώ και επιστρέφουν από 43 περίπου ευρώ για το κάθε ένα , τι στο καλό πόσο τα αγοράζουν ?
Να προσθέσω και ότι έκαναν κα επιπλέον έκπτωση 5% γιατί τους ζαλισα για την καθυστέρηση ,ενώ τα κινητά έφτασαν όλα σε 18 με 23 μέρες Ελλάδα από τελωνείο βγήκαν μετά από ενάμιση με δύο περίπου μήνες ,και απαντούν και άμεσα στα tickets
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@takisfrag και για πες μου σε πόσο καιρό παρέλαβες την παραγγελία και σε πόσο καιρό παρέλαβες τα χρήματα;
-
Το έχω πει πιο επάνω νομίζω, οι παραγγελίες έφτασαν Ελλάδα κάποιες σε 18 ημέρες και κάποιες σε 24 μετά έμειναν για έλεγχο τελωνείου μέσο όρο ενάμιση μήνα φυσικά δεν φταίνε οι Κινέζοι αλλά οι δικοί μας τα χρήματα τουλάχιστον σε εμένα σε eurobank εμφανίστηκαν περίπου σε δύο εβδομάδες (περιμένω και άλλα βέβαια ) βάζω και ένα screen από μια επιστροφή
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ωραία άρα μετά την καινούργια χρονιά θα παραλάβω και πιστεύω να μην έχω παρατράγουδα με την επιστροφή χρημάτων γιατί θα είναι κάνα 100€
-
-
εκτός και αν προλάβουν κ φαληρίσουν με τόσες επιστροφές!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα