Όσο κάνει η acs από θεσνικη Εύβοια. Φαντάζομαι ως 2 μερες
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H billfot έγραψε:
Όσο κάνει η acs από θεσνικη Εύβοια. Φαντάζομαι ως 2 μερες
-
Μια μέρα Αθηνα. Μια μέρα Εύβοια . Μια μέρα να παραλάβεις. Αν δεν φτασει απο το απόγευμα η έστω πρωι πρωι.. στο καταστημα ώστε να το σκαναρουν οι κούριερ άμεσα. Θα σου κανει μια μέρα. Μπορείς να πάρεις όμως το track της ACS με ενα τηλεφωνο σε αυτους και στην σελιδα τους σου λέει τον εκτιμώμενο χρονο που συνήθως είναι και ο πραγματικός
-
Ευχαριστω πολύ παιδια, πιστευω Πεμπτη θα παραλαβω, μιας και η περιοχη μου εξυπηρετείται από το κατάστημα του σχηματαριου και δεν υπαρχουν συνηθως καθυστερήσεις.
-
Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
Το παραξενο ειναι οτι μια πετσετα 10χ20 με μικροινες εκανε 75 μερες να ερθει αφου την ανοιξαν τελωνειο και την εκλεισαν παλι. τι παραξενο εντοπισαν στις ακτινες τους σε μια πετσετα με μικροινες.
Η ξεφτιλα εχει και ορια....
Ενα εχουν που τους εκανε δωρεα ο Λατσης αν θυμαμε καλα..... Αμφιβαλω αν το δουλευουν. Αυτη τη στιγμή πρέπει να κανουν ανοιχτό διαγωνισμό για εταιρεια που να προσλαβει άτομο για να διαβασει το manual και να εκπαιδεύσει τους υπαλλήλους τους.... -
Καλημέρα σε όλους. Εχθές παρέλαβα ένα μηχανάκι συρτής για καλάμι (ψαρέματος) απο ebay για τον ξάδερφο μου (εγώ δεν..).
Το δέμα είχε την γνωστή ταινία τελωνειακού ελέγχου αλλά δεν χρέωσαν κάτι extra.
Οπότε μου γεννιέται η απορία: μόνο τα κινητά είναι το πρόβλημα;;; Μιλάμε για μηχανισμό των 120 ευρώ. Πως στο καλό δεν το κόλλησαν να έχουμε άλλα κόλπα;
Συνολικά από αποστολή μέχρι την παραλαβή στην Ξάνθη 24 ημέρες που είναι νορμάλ χρόνος (λόγω Χριστουγέννων). -
Μπορεί να το πήραν για τρίφτη τυριού ή κάτι τέτοιο, τι να πω.
Ή απλά έπεσε σε υπάλληλο που ανοίγει τα δέματα ψάχνοντας για κινητά μόνο και όλα τα άλλα περνάνε αέρα. Ακόμα και αν έχει "λουκουμοσκονη" μέσα.
Ο χρόνος παραλαβής είναι οκ, για Δεκέμβριο ειδικά.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ερχεται δεματακι με sweden post που περασε και τελωνειο σε 25 μερες και περιμενω τζαμακι απο ali 3μηνες κλεισμενους.και αλλα καλουδια απο 2+ μηνες.Να μας πουν τι συστημα εφαρμοζουν εκει στο τελωνειο να το εφαρμοσουμε στις δουλειες μας.
-
Για τον μηχανισμό απλά λόγω όγκου μπορεί να το πέρασαν αέρα. Πρέπει να ξεμπλοκάρουν γιατί τα επόμενα αν πάει έτσι θα έρθουν σε 5 μήνες. Γενικά όμως δεν υπάρχει κανόνας στο τι ανοίγουν και τι όχι.Απο ότι έχω καταλάβει έχουν μπουκώσει τα πάντα και σίγουρα κάποια θα περάσουν όπως να είναι. Ειδικά αν έχουν πιάσει τους στόχους που έχουν βάλει για την εισφοροδιαφυγή....τρομάρα τους
-
Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με τη μέθοδο DPDUK.
Περιμένω το Mi 6 και από τις 01/12 έχω αυτό το μήνυμα στο tracking: Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Greece
Σαν εκτιμώμενη άφιξη είναι η σημερινή ημέρα αλλά το tracking δεν έχει κουνηθεί όλες αυτές τις ημέρες.
Συμβαίνει συχνά αυτό; Και στην περίπτωση που δεν έρθει σήμερα τι να κάνω; να επικοινωνήσω με Gearbest?
Επίσης έχω άλλες 3 παραγγελίες με DPDUk όπου από 22/11 δεν έχουν εμφανίσει κίνηση πέρα του κλασσικού ...Southhall!Won't Back Down -
Πριν φτασει Ελλαδα θα πρεπει να εμφανισει και αλλον ενδιαμεσο σταθμο.Ουγγαρια και Βουλγαρια.Υπομονη , νομιζω οτι εχουν μεγαλο ογκο...
-
Ο/H flowin_through έγραψε:
Tωρα και prority railway? με δωρο καρποσταλ απο τα γραφικα μερη που περναει
Η σιδηροδρομική σύνδεση Ευρώπη-Κίνας προχωράει με τα μπούνια! Κοίτα διαφορά στο κόστος!
Freight train begins new China to Europe route | Euronews
One Belt One Road Initiative - Wikipedia
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα