Το θεμα ειναι οτι δεν είναι όλα registered τα πακέτα. Όλα από belgium post φαίνονται ώσπου να πατήσουν Ελλάδα. Έχω powerbamk από Οκτώβριο που αγνοείται, για να μην πω για τα ψιλολογια από Σεπτέμβριο. Εκεί τι κάνεις?
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H billfot έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι δεν είναι όλα registered τα πακέτα. Όλα από belgium post φαίνονται ώσπου να πατήσουν Ελλάδα. Έχω powerbamk από Οκτώβριο που αγνοείται, για να μην πω για τα ψιλολογια από Σεπτέμβριο. Εκεί τι κάνεις?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Εμενα το στείλανε αλλά είναι κάπου χαμένο, η το βούτηξε κανα αλάνι...
-
Ο/H billfot έγραψε:
-
Το Σεπτέμβριο στέλνανε. Και πολλά παιδιά παρέλαβαν. Κι η κατάσχεση ναι, παίζει. Ενημέρωση όμως καμμια. Δε θα έπρεπε για τυπικούς λόγους να στειλουν ένα ειδοποιητηριο? Τα στοιχεία μου τα έχουν.
-
Πονεμένη ιστορία τα power bank. 28/8 αγορά, 14/9 μπήκε στη συλλογή του τελώνη ή ταχυδρόμου.. Ουτε που ξέρω και φυσικά καμία ενημέρωση! Πρώτη φορά που έκανα claim στο Gearbest και πρόσφατα μου γύρισε πίσω τα λεφτά μου το PayPal. 4 μήνες αναμονή (δεν θέλω να ξανά δω ποτέ power bank)
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
Ο/H billfot έγραψε:
Ηλίας -
Προχτές έκανα αγορά από ebay μπαταρία για το Kenzo μου, αν και γνωρίζω ότι υπάρχει απαγόρευση αλλά παρόλα αυτά την έκανα αν έρθει καλώς αλλιώς claim στην PayPal και επιστροφή χρημάτων.
-
Ο/H derveni έγραψε:
Προχτές έκανα αγορά από ebay μπαταρία για το Kenzo μου, αν και γνωρίζω ότι υπάρχει απαγόρευση αλλά παρόλα αυτά την έκανα αν έρθει καλώς αλλιώς claim στην PayPal και επιστροφή χρημάτων.
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτό το χα πάντα απορία. Με ποια λογική απαγορεύονται power banks και όχι τα ίδια τα κινητά που προφανώς φοράνε και αυτά μπαταρία;
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Αυτό το χα πάντα απορία. Με ποια λογική απαγορεύονται power banks και όχι τα ίδια τα κινητά που προφανώς φοράνε και αυτά μπαταρία;
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπερα κ χρονια πολλα!!Μια ερώτηση....απο e globalcentral προτεινετε αγορα?ειναι ευρωπαικο ετσι οποτε δεν παιζει τελωνειο?ξέρουμε ποδο καιρο κανει να ερθει το κινητό απο εκει?Mi 11 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα