Έχουν παγώσει όλα. Εκτός από παραγγελιες εντός Ευρώπης που τις φέρνουν κουριερ, εμένα δε μου κινήθηκε καμμια. Λούφα και παραλλαγή στων τελώνων τη σχολή.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
απαγορεύεται η εισαγωγή μπαταριών επομένως και power banks στην ελλαδα. Γίνονται κατάσχεση στο τελωνείο. Τα σο άρα μαγαζιά δεν στέλνουν τέτοια είδη Ελλάδα
Ειναι αναλογα το μαγαζι. Μου στείλανε μπαταρίες για action camera μέσα σε κουφάρι απο τηλεκοντρόλ επειδη απαγορευονται σκετες ενω σε εξαρτήματα μέσα επιτρέπονται. Βέβαια το ρισκάρεις.
Παντως τσακαλια οι Κινεζοι. Το γραφανε και πανω μη το πεταξεις
tinypic.com/r/24e0qdw/9
-
καλημερα @billfot
φυσικα και επιτρεπεται!!
το καταστημα στο aliexpress λεγεται Nohon official store
εχω το app του aliexpress και δεν ξερω πως να βρω καποιο λινκ και να στο στειλω. αν δεν το βρεις, πες μου και θα μπω απο pc να το βρω και να στο στειλω.
Ελπιζω να βρεις αυτο που θες και να το παραλαβεις χωρις προβληματα.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Ok ευχαριστώ!
-
Ο/H billfot έγραψε:
Έχουν παγώσει όλα. Εκτός από παραγγελιες εντός Ευρώπης που τις φέρνουν κουριερ, εμένα δε μου κινήθηκε καμμια.
αν και το είχα ξεγράψει να έρθει φέτος...
παρέλαβα σήμερα...
Η αγορά έγινε με Priority Direct Mail 25 Νοεμβρίου -
-
Για να το έχεις τόσο γρήγορα πρέπει να το πάρεις μόνο από Ευρωπαϊκή αποθήκη.
-
ψαχνω tablet για την κορη, βρηκα το chuwi hi10 pro, εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο σ αυτα χρηματα? μηπως εχει καποιο καταστημα καμια καλη προσφορα? δεν βιαζομαι για παραλαβη, οποιαδηποτε συμβουλη για καταστημα, μοντελο...καλοδεχουμενη...
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Το έχω πάρει για την δική μου κόρη, είναι πολύ ικανοποιημένη, άλλοτε είναι στο android και άλλοτε στα windows και κάνει εργασίες του σχολείου.
Στα μόνα αρνητικά του, η μπαταρία που κρατάει 4-6 ώρες, ανάλογα την χρήση φυσικά -
-
Μέχρι στιγμής μόνο στο android γράφει χιλιόμετρα..
120 ευρώ με κουπόνι, έχω βάλει λινκ στην τρούπα.
Το ξανα-παιρνα άνετα...
Δεν δοκίμασα αν ισχύει ακόμα το κουπόνι, ιδού: Σκώληξ & penguin threadΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα