Να προσπαθήσεις να πάρεις τελική ημερομηνία παράδοσης, αν δεν παραλάβεις μέχρι τότε, μιλάς μαζί τους για refund, αν αρχίσουν τα μα-μου...dispute στην paypal...Ο/H perpetas έγραψε:
Να αρχίσω να σκέφτομαι το claim στο Paypal?
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Θελω να παραγγειλω καποια ανταλλακτικα για ενα drone κοστος 10-15€ απο Banggood...
Υπαρχει περιπτωση να περασουνε τελωνειο???? -
Βαλε αποστολη με priority air mail κ δεν περνανε απο πουθενα...!!Mi 11 pro
-
κλείσαμε 6 μέρες η παραγγελία με priority στο κέντρο διαλογής Αττικής. Ότι να'ναι
Από το κακό στο χειρότερο παμε. Ξεμπουκωνει στο τελωνείο και μπουκωνει το κέντρο διαλογής. Τραγικό όταν σε άλλες χώρες παραλαμβάνουν 2 μέρες αφού φτάσει αεροδρομειο. -
καλημερα
ποτε ξεμπουκωσε το τελωνειο οεο? -
Παραγγελια απο banggood 27/11 σημερα εφτασε στη πολη μου.Αλλη μια απο αρχες δεκεμβριου ειναι κεντρο διαλογης αττικης.Εικοσι μερες στο αεροδρομιο αλλα σε περιοδο γιορτων.NOT BAD
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H perpetas έγραψε:
Να αρχίσω να σκέφτομαι το claim στο Paypal?
14/1
19/1
22/1
23/1
Οπότε αναμένω μέχρι τότε και έπειτα κινούμε διαφορετικά... έχω αρχίσει να χάνω ελπίδες και υπομονή!Won't Back Down -
Παραγγελίες 3 Πακέτα απο banggood 27/11 με priority σήμερα έφτασαν στα χέρια μου και τα 3 μαζί . Οπότε σχετικά καλά
αν σκεφτεί κανείς ότι μεσολάβησαν γιορτές ...Ισχύει όμως το ότι νάνε με τις παραδόσεις ...
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
Τραγικό όταν σε άλλες χώρες παραλαμβάνουν 2 μέρες αφού φτάσει αεροδρομειο.
Αν είναι από ευρωπαϊκή αποθήκη, 12ωρο το πολύ, ότι και να είναι.
Όλα αυτά εκτός Κυριακής (ναι έρχονται και Σάββατο ως 6 το απόγευμα).
Αν πληρώσεις 6 ευρώ, μπορείς να παραλάβεις και αφού κλείσει το ταχυδρομείο από ειδική θυρίδα (σου στέλνουν κωδικό).
Για να καταλάβετε, η DHL ήταν πιο αργή τώρα τις γιορτές από το κανονικό ταχυδρομείο.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Νιωθει κανενας αλλος μ&&&&&ς?Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Παιδιά δεν το έγραψα για να νιώσετε άσχημα. Πιστεύω πως μέσα στον χρόνο, θα βελτιωθεί πολύ και στην Ελλάδα η κατάσταση..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα