Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Οριστε και λινκ από επίσημα. Νομιζω πως επιτρεπεται για το συγκεκριμενο κατάστημα και για αυτό τα παραθέτω. httpsarbestgreece.com/gearbest-guides/προσφορά-gearbest-δώρο-το-τελωνείο/
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Οποιος πρόλαβε, τον Πραϊορίτιο τον Ντιρέκτιο, είδε!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Αυτο μας έλειπε τώρα
-
Σε μια παραγγελια που δεν την εριξα παρασκευη αλλα σαββατο πρωι το πραιοριτυ πηγε απο 2,2 στα 3,9 ευρω για τα ιδια προιοντα συν οτι το εβγαζε μεχρι μια ποσοτητα προιοντων, περιορισμο που δεν ειχε την προηγουμενη.Να ζησουμε να το θυμομαστε?
-
Παιδιά καλησπέρα τι παίζει με το lightinthebox και ασφάλεια τελωνείου ισχύει..? η είναι μουφα?
-
Οντως μολις το είδα κ εγώ σε μια παραγγελία που πήγα να κανω στο bg,δεν βγάζει την επιλογή priority!!
Έχει πλάκα τώρα!!!!!?????
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ισχύει για το lightinthebox, απλά θα πρέπει να στείλεις το αποδεικτικό του ποσού του τελωνείου, αν περάσει, για να στο επιστρέψουν.
Σήμερα που μπήκα λίγο στο site τυχαία, είδα έχει ενότητα, που εισάγεις τα στοιχεία για την επιστροφή ποσού λόγω τελωνείου.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Εγώ σας το λέω ένα είναι το κατάστημα αποφύγεις τελωνείου: eglobalcentral.eu
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι χρόνοι παράδοσης είναι το ίδιο καλοί; Είχα πάρει ένα Redmi 4X και έμεινα πολύ ικανοποιημένος.
Να το ξανατολμήσω μόλις πάρω το refund από το Gearbest?Won't Back Down
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα