Ασε τα παραμύθια. Έμαθες ότι χαλάρωσαν λίγο εκεί στα τελωνεία και έστειλες τα κομάντος σκουλήκια και το πέρασες αέρα το κινητό.Ο/H demakhs έγραψε:
banggood με belgium register, ξανα-πέρασε αέρας!
σε 13 μέρες παραλαβή χωρίς τελώνες και φαρισαίους...
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Παραγγελίες από aliexpress & gearbest έκανα 17 & 13 μέρες αντίστοιχα και χωρίς τελωνείο
-
απλό ταχυδρομείο, tracked ή untracked κ τι αξίας αντικείμενα...σαν ερασιτέχνης γράφεις ρε Ανέστη, αμάν πια!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μπαταρίες δύσκολα περνάνε...
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Μπαταρίες δύσκολα περνάνε...
και εχουνε ερθει κανονικα....
Ιδωμεν.... -
Δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα με τις μπαταρίες, τουλάχιστον από banggoodOpen-source is the future
-
Singapore Post & Sweden Post με tracking number, μία ομπρέλα από το Ali και ένα παιχνίδι για την κόρη από το Gearbest, μεγάλο πακέτο το οποίο πέρασε τελωνειακός ελεύθερο
-
να ενημερώσω κι εγώ, κάμερα απο gearbest, 10 μέρες να εμφανιστεί στο Βέλγικο ταχυδρομείο. Απο Βέλγιο-->Ελλάδα 1 μέρα, και μάλλον χωρίς τελωνείο. Λογικά Τρίτη θα παραλάβω(είμαι Κρήτη), οπότε σύνολο 15 μέρες.
-
Eμενα εχει κολλησει στη Γερμανια.
Ειναι 1 τηλεφωνο απο Gearbest , ευρωπαικη αποθηκη και μεθοδο αποστολης Dhl.
Ο αριθμος αποστολης εχει να ενημερωθει απο 3/3
Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
τελικά είναι δεδομένο και σίγουρο, πως με την belgium post, περνάει αέρας?
εγώ προσωπικά, τέτοιες εμπειρίες έχω...
Κάπου σαν να είχα διαβάσει, πως το gearbest τη σύστηνε σαν σίγουρη μέθοδο αποφυγής τελωνείου...τότε ποιος ο λόγος να σκάσεις το 20-ρι και, για το priority line του ή όπως αλλιώς το λένε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το πρόβλημα είναι ότι αλλάζουν τον τρόπο αποστολής χωρίς να σε ρωτήσουν...το δέμα με Sweden ήταν να έρθει με Belgium...αλλά δεν υπολόγισα τον παράγοντα gearbest...ευτυχώς δεν μπήκε τελωνείο
Σε κλασικές αποστολές το κάνουν πιο συχνά, σε priority line (DPD UK) πιο σπάνια...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα