Με το priority line του gearbest, δέμα 32€ σύνολο, πέρασε από τελωνείο. Ευτυχώς μου έκαναν full refund. Ενώ με belgium δεν πέρασε.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H pit13 έγραψε:
priority line του gearbest
-
Καλημέρα
Μετά από πόσες μέρες περίπου αποδεσμεύεται ταχ.αντικειμενο από τον τελωνείο(ΓΕΤΑ) από την στιγμή που τους έχεις στείλει αποδεικτικό κόστους αγοράς κ σου έχουν απαντήσει ότι εκτελωνιστηκε??
εδώ κ 5 μέρες ενώ μου έχουν στείλει mail ότι εκτελωνιστηκε κ προχωράει η διαδικασία προωθησης στο τοπικό υποκατάστημα ΕΛΤΑ,το status στο track and trace παραμένει το ίδιο!!
Έχω κάνει 100αδες παραγγελίες κ πρώτη φορά μου έκατσε αυτή η φαση οπότε δεν γνωρίζω χρόνους!!
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@NasDriver Shipping method: Netherlands Post Registered DDP.
Σήμερα έλαβα παραγγελία από gearbest με Belgium Registered, όλα ΟΚ. -
Η πρώτη μέθοδος στην πορεία αποδείχτηκε ότι περνάει τελωνείο, σου στέλνω chat...
-
Μπορει να ήταν η 2η ή 3η μέρα που υπήρχε αυτή η μέθοδος αποστολής όταν έκανα την παραγγελία. Πάντως έγινε refund.
-
-
Παιδες καλημερα.Να κανω μια ερωτηση.
Καθοτι προεκυψε ενα refund απο gearbest λογω αυθαιρετης αλλαγης του τροπου αποστολης απο το gearbest (με αποτελεσμα να χρεωθω τελωνειο) μου προτεινουν refund στο wallet του gearbest με καποιους ποντους επισης δωρο.Η ερωτηση ειναι εαν δεχτω αυτο το refund, σε μελλοντικη αγιρα θα μπορω να χρησημοποιησω ταυτοχρονα στην ιδια αγορα και τους ποντους και τα χρηματα απο το wallet ωστε να μειωθει το ποσο της αγορας που θα πληρωθει μεσω paypal?Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 -
Καλημέρα! Όταν γίνονται αγορές μέσω paypal, πρώτα χρεώνονται τα λεφτά από το wallet, και μετά αν χρειαστεί, παίρνει τα χρήματα από την κάρτα!
-
@pit13 ναι το ξερω αυτο!! Ας υποθεσουμε οτι μια συσκευη στοιχιζει 300€.στο wallet υπαρχουν 30€ αλλα υπαρχουν και 1000 ποντοι.απο τα τα 300€ μπορουν να αφαιρεθουν και τα 30€ του wallet και αυτα τα χρηματα που αντιστοιχουν οι 1000 ποντοι?Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Τους ποντους τους εχουν αφαιρεσει γενικα και δε μπορεις να τους χρησιμοποιησεις πουθενα σχεδον.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
@Sakis Teleios έβαλα δοκιμαστικά 2 προϊόντα στο καλάθι, και μόλις πατήσεις για checkout, στην επόμενη σελίδα, μου έβγαλε το κουτάκι για να βάλω πόντους
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα