Με τον τρόπο που λέει το εν λόγω κατάστημα παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα mi note 3 χωρίς τελωνείο από άλλο κατάστημα του aliexpress (hong konh goldway) στέλνουν πρώτα με ups Αγγλία και μετά από εκεί με dhl 9 μέρες συνολικά!!!!!Ο/H Agent_92 έγραψε:
το βάζω και εδώ:έχει παραγγείλει κανένας από mi global stores του aliexpress? ισχύει αυτό που γράφει ότι με DHL γλιτώνεις τελωνείο? έχει καλεί προσφορά το mi note 3 για λίγο ακόμα γι αυτό το γράφω παντού.έχει παραγγείλει κανείς από
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
τους έστειλα μήνυμα να ρωτήσω τι ακριβώς κάνουν και γλιτώνεις τελωνείο. το αντίστοιχο μοντέλο σε lightinthebox έχει 300€ και στο gearbest 360€. είναι μεγάλη διαφορά αλλά προτιμώ να δώσω 30-40€ παραπάνω για να είμαι σίγουρος.
-
Στο lightinthebox δεν γλιτώνεις τελωνείο, πληρώνεις ασφάλεια τελωνείου, εάν πληρώσεις την συγκεκριμένη υπηρεσία και περάσει τελωνείο, στέλνεις την απόδειξη και σου επιστρέφουν τα χρήματα
-
Ο/H Agent_92 έγραψε:
το βάζω και εδώ:έχει παραγγείλει κανένας από mi global stores του aliexpress? ισχύει αυτό που γράφει ότι με DHL γλιτώνεις τελωνείο? έχει καλεί προσφορά το mi note 3 για λίγο ακόμα γι αυτό το γράφω παντού.έχει παραγγείλει κανείς από εκεί?
-
Από Ευρωπαϊκή αποθήκη ? (δεν έχω κοιτάξει εάν έχει αποστολή από Ευρώπη)
Για παραγγελίες από Κίνα ισχύει αυτό που έγραψα από πάνω, ασφάλεια τελωνείου και είσαι ΟΚ -
Λεβεντιές το vonstall σας λέει κάτι; Μου ήρθε ένα e-mail με κάτι τιμές....
-
-
new duangtop=vonstall
Θα έρχονται καλώδια Τώρα χωρίς κίνδυνο τελωνείου.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
-
. ....κ αν σου κάτσει...????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Θεωρώ στο τζόκερ έχουμε περισσότερες ελπίδες, εάν κάτσει περισσότερα κέρδη ,εάν όχι σίγουρα πολύ πιο μικρές απώλειες.Φυσικα ο καθένας επιλέγει και πρατει σύμφωνα με την λογική του
-
Σιγά τα λεφτά ούτε 40 ευρώ. Αγορά με paypal αν στραβώσει θα πράξουμε τα δέοντα. ΠΑΟΚ είμαι δεν μασάω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα