Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Αν και έστειλα παρατήρησα κάτι.. Στο PayPal έχω άλλο αριθμό παραγγελίας και transaction ID από ότι στο site... Στο PayPal δεν με αφήνει να ακυρώσω πληρωμή μόνο αν δεν παρέλαβα και αν παρέλαβα κάτι άλλο
Tωρα που μπηκα από τον σταθερο μου δειχνει την παραγγελια απληρωτη
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Σήμερα είδα το mail με το vonstall. Έχει κανονικές τιμές και λίγα μοντέλα χώμα. Απάτη.
-
Παρέλαβα σήμερα μετά από 3 εβδομάδες περίπου 2 μπαταριες για την Xiaomi mijia 4k cam από bangood χωρίς τελωνείο.. Η αποστολή έγινε μέσω Τουρκίας και παρόλο που στο tracking πήγε Γ. Ε. Τ. Α δεν πλήρωσα κάτι... Αρα θετικό πρόσημο
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
τι μεθοδο επελεξες και στο εστειλαν μεσω τουρκιας??
-
-
Προς ενημερωση του forum αγορασα μια οθονη αυτοκινητου αππ το lighginthebox 70 ευρω μαζι με τα μεταφορικα 90ευρω γιατι πηρα express πληρωσα τελωνειο 50ευρω μου τα επεστρεψαν ειχε πρπβλημα η οθονη την επεστρεψα πολωνια γιατι εχουν αποθηκη επιστροφων για τους πελατες της ευρωπαικης ενωσης μονο με 10ευρω με ελτα και σημερα μου εστειλαν μυνημα πτι θα με κανουν refund το ποαο της οθονης. Δλδ ποσο πιο ευχαριστημενος να ειναι ενας πελατης με τετοια εξυπηρετηση. Ουσιαστικα εχασα μονο 20ευρω και αυτοθ εχασαν πανω απο 50.τωρα τι θα κανουν την οθονη δεν ξερω..
-
Ξέρει κανείς, στο aliexpress, αν κλείσω ένα dispute που έχω ανοίξει, θα μπορέσω αν χρειαστεί να ανοίξω άλλο για την ίδια παραγγελία;
-
Ο/H billphone έγραψε:
Ξέρει κανείς, στο aliexpress, αν κλείσω ένα dispute που έχω ανοίξει, θα μπορέσω αν χρειαστεί να ανοίξω άλλο για την ίδια παραγγελία;
-
Παιδια έχει ψωνίσει κάνεις από αποθήκη Ισπανίας από geekbuying? Βγάζει δωρεάν μεταφορικά και χαμηλή τιμή σ ενα προϊόν (-20%) σε σχέση με banggood και gear....
-
Στέλνουν Ελλάδα; Για δοκίμασε.
-
Στέλνουν αλλά θέλουν 30 ευρω μεταφορικά και 15 από Γερμανία. Άκυρο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα