καλημέρα. Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν θα έχεις. Είναι εγγυημένη η μέθοδος χωρίς τελωνείο. Αν χρειαστεί κάποια αλλαγή στην αποστολή όπως να γίνουν 2 πακέτα για αποστολή θα το κάνουν μόνοι τους. Μη σε αγχώνει. Προχωρά .Ο/H PRESEUS έγραψε:
Θέλω να παραγγείλω απο bangood 2 μάσκες και εφεδρικά φίλτρα (organic vapors μια για μένα και μία για φίλο) για να τις χρησιμοποιούμε για βάψιμο κυρίως(έχω αρκετά το επόμενο διάστημα χαχα).Η ερώτηση μου είναι:Θα τις παραγγείλω με priority direct.Υπάρχει περίπτωση τελωνείου λόγω μεγέθους πακέτου?Απο βάρος είναι σίγουρα μικρό.Σύνολο η τιμή γύρω στα 27 euro το πακέτο(+ έξοδα αποστολής)
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Τελικά για να είμαι δίκαιος με το tom top χτες το μεσημέρι ήρθε το δεματακι διαμέσω Λάος σε 43 ημέρες συνολικό χρόνο.Γι οποίο σκέφτεται να πάρει από tom top ,τουλάχιστον με τον τρόπο που ήρθε σε εμένα μέσω Λαος να γνωρίζει ότι το δέμα στην Ελλάδα στα ΕΛΤΑ δεν θα φανεί καθόλου ενω στο 17 track μόνο μέχρι και την στιγμή που φεύγει από εκεί ,στην συνέχεια μόνιμα in transit.
...παρεμπτιπτόντως ψιλομούφα ποιότητα ήταν, ωστόσο πρώτον δουλεύουν και δεύτερον ότι πληρώνεις παίρνεις -
Ο/H episkeptis έγραψε:
Καλησπέρα, να πώ και εγώ την πρόσφατη εμπειρία μου με αγορές απο banggood.
Δύο παραγγελίες που έγιναν στις 15/4 και παρέλαβα στις 30/4, με priority mail.
Στο ένα δέμα το redmi note 5, και στο άλλο θήκες και temperaid για το κινητό.
Εφτασαν χωρίς κανένα θέμα μέσα σε 15 μερες.
-
Ο/H skiabox έγραψε:
Ο/H episkeptis έγραψε:
Καλησπέρα, να πώ και εγώ την πρόσφατη εμπειρία μου με αγορές απο banggood.
Δύο παραγγελίες που έγιναν στις 15/4 και παρέλαβα στις 30/4, με priority mail.
Στο ένα δέμα το redmi note 5, και στο άλλο θήκες και temperaid για το κινητό.
Εφτασαν χωρίς κανένα θέμα μέσα σε 15 μερες.
κινεζοαγγλικη με πολλες κινεζιες, κατεβαζεις το playstore απο το δικο τους και εισαι μια χαρα
-
Έχει κανείς άποψη για indiegogo? Σκέφτομαι να τολμήσω για τα ticpods free(true wireless earbuds) στα 79$ ίσως να βάλω και το ticwatch e όλα μαζί στα 159$.
Έχει μεγάλο ρίσκο;;;
https://www.indiegogo.com/projects/ticpods-free-most-interactive-wireless-earbuds-bluetooth-design#/
Sent from my MI 5 using Tapatalk -
Ο/H tasos17 έγραψε:
Έχει κανείς άποψη για indiegogo? Σκέφτομαι να τολμήσω για τα ticpods free(true wireless earbuds) στα 79$ ίσως να βάλω και το ticwatch e όλα μαζί στα 159$.
Έχει μεγάλο ρίσκο;;;
Indiegogo Reviews | Read Customer Service Reviews of www.indiegogo.com
65 INDIEGOGO Reviews and Complaints @ Pissed Consumer
Top 43 Reviews and Complaints about Indiegogo -
Παιδιά γνωρίζει κάποιος αυτό το κατάστημα
The best Android smartphone retailer/wholesale,specialized in electronics-Sunbeachtech.com, ES Wearhouse Tablets Accessories Repairment Parts Mobile Phones Clearance Products $1.99 Products Tablets Electronic Gadgets Wearable Devices Cellphone Accessories Xiaomi Phones XiaoMi Accessories Sunbeachtech is a China online electronics store. We mainly supply consumer electronics, such as smartphones or tablet pcs. High quality, wholesale price, fast free shipping and good customer service
Υποτίθεται ότι έχει και Ευρωπαϊκή αποθήκη και αγορές μέσω paypal. -
όχι, πρώτη φορά το βλέπω αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα
-
μακρινός ξάδερφος του duangη κ αυτός...βρε Νας, βρε Νας, θα τον κάψεις τον άνθρωπο!!!!
Εγώ την αντέχω την...περιπέτεια, οι άβγαλτοι όμως?
Οι υπόλοιποι άβγαλτοι, αν δεν την αντέχετε την υπερβολική αδρεναλίνη, καλύτερα να επιλέξετε πιο δοκιμασμένες λύσεις, banggood, lightinthebox, gearbest καθώς και την εγχώρια αγορά.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@demakhs δεν είδε ο @NasDriver το 42ρι € για το Santoni , αλλιώς θα του έδινε άλλη απάντηση...
Και εγώ ψάχνοντας έπεσα πάνω στην τιμή... -
Την είδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...Qui ne risque rien n'a rien
-
Θα ψωνίσουν όλοι το σαντονι κ θα ξομεινουν από στοκ...εκεί θα την πατήσουν, όχι που ναι ξάδερφος του Ντουάγκη!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα