Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
Με εξουσιοδότηση, μπορεί να παραλάβει άλλος αντί εμένα από ελτα?
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
You may think you can fly - but you better not try -
Κάποιοι απέναντι λένε ότι ενώ επιλεξαν priority direct mail στο BANGGOOD το έστειλαν με china και sg post .... Να το δούμε παίδες. Ενημερώστε σε περίπτωση που άλλαξε κάτι. Μιλάμε για αποστολές που έγιναν την τελευταία εβδομάδα. Δεν ξέρω αν είναι από άλλη αποθήκη πχ china. Τα κινητά τα στέλνουν από ΗΚ .... Να δούμε το pattern παίδες
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Κάποιοι απέναντι λένε ότι ενώ επιλεξαν priority direct mail στο BANGGOOD το έστειλαν με china και sg post .... Να το δούμε παίδες. Ενημερώστε σε περίπτωση που άλλαξε κάτι. Μιλάμε για αποστολές που έγιναν την τελευταία εβδομάδα. Δεν ξέρω αν είναι από άλλη αποθήκη πχ china. Τα κινητά τα στέλνουν από ΗΚ .... Να δούμε το pattern παίδες
λαμπτήρας led Yeelight
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ακομη στο δρόμο είναι .
Μέθοδο αποστολής Priority.
Στάλθηκε από το KIICAA POWER μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παρήγγειλα 27/8 από banggood όλα οκ από NL post. Να επισημάνω πως παρά τις βόλτες του πακέτου στην Αθήνα ξεπέρασε κάθε ρεκόρ γρήγορης αποστολής. 6/9 το είχα στα χέρια μου! Σχεδόν μία εβδομάδα!
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εσυ δεν είσαι που το χες στολίσει κανονικά το banggood ή με απατά η μνήμη μου??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Εσυ δεν είσαι που το χες στολίσει κανονικά το banggood ή με απατά η μνήμη μου??
Τους κρατάς καμία κακία τελικά ή όχι?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Τους κρατάς καμία κακία τελικά ή όχι?
BG priority:
Ποσο συνηθως θέλει να φτασει απο pre-advised σε PostNL?
Ειμαι στις 7 μερες...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα