Καλημέρα σας !! θα ήθελα την βοήθεια σας !! Θέλω να αγοράσω το hey+ . Ξέρω οτι θα δοθεί <<επίσημα>> μετά της 20/09 (βαση geekdoing store) και εχω 2 επιλογές. η να το προ-παραγγείλω από τώρα απο το 1) geekdoing store με απλό registered ταχυδρομείο στα 43 ευρώ τελική που το έχουν σε προσφορά και τα παιδιά είναι αυτά εκει θα βγάλουν και το app και τα firmware όπως κάνουν στο band3 η 2) banggood που μαζί με κουπόνι και priority line βγαίνει στα 51,47 ευρώ τελική ?? Θα το έπαιρνα σίγουρα απο το bangood (λογο priority) αλλα με έχει μπερδέψει γιατί δίνει 2 εκδόσεις για αγορά μια την κινέζικη με παράδοση από Νοέμβριο και μια international με παράδοση μετά από Οκτώβριο. απλά στο κινεζικό στο banggood γράφουν απο κάτω τα εξής :
Notes:
Chinese Version Is On Sale.
On November, the bracelet app would be update to support English.
And the International version would be on sale soon.
1. APP: Mijia Home APP
2. Language: Chinese, English (English Would be support after November)
Άρα τι παίζει οεο ?? Επίσης εγώ έχω το κινεζικό mi band3 και περνιούνται μια χαρά τα greek firmware σε σχέση με τα international band 3 που έχουμε δει εδώ στο φόρουμ ότι κάνουν κουλά με την εγκατάσταση αλλων firmware οπότε και για το hey plus ειναι καλύτερα να αγοράσουμε (και ποτε) το κινέζικο η το international που βάση banggood θα εχει αγγλικά ?? Ευχαριστώ για την βοήθεια σας και συγνώμη για την όποια ζάλη !!
Notes:
Chinese Version Is On Sale.
On November, the bracelet app would be update to support English.
And the International version would be on sale soon.
1. APP: Mijia Home APP
2. Language: Chinese, English (English Would be support after November)
Άρα τι παίζει οεο ?? Επίσης εγώ έχω το κινεζικό mi band3 και περνιούνται μια χαρά τα greek firmware σε σχέση με τα international band 3 που έχουμε δει εδώ στο φόρουμ ότι κάνουν κουλά με την εγκατάσταση αλλων firmware οπότε και για το hey plus ειναι καλύτερα να αγοράσουμε (και ποτε) το κινέζικο η το international που βάση banggood θα εχει αγγλικά ?? Ευχαριστώ για την βοήθεια σας και συγνώμη για την όποια ζάλη !!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro