Ρώτησα τον πωλητή μου είπε ότι θα περάσει από άλλη χώρα ευρωπαϊκή πριν έρθει Ελλάδα
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Το διευκρίνισα και μου είπε με σιγουριά ότι δεν θα περάσει εδώ τελωνείο γτ θα εκτελωνιστεί σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα
Αλλά ήθελα να σιγουρευτώ μήπως μου λέει καμία @κια για να πουλήσει -
-
Μπαταρια απο ali με belgium post σφαιρα φτανει στην Ελλαδα και τωρα αναμονη .Εν τω μεταξυ εφτασε μαζι με τα αλλα δεματακια registered china post με παραγγελια 1 μηνα πριν τη μπαταρια ,κι αφου εκαναν 20+ μερες τελωνειο ,θα κανουν και 5-6 μερες εντος Ελλαδας ως την παραδοση,ενω ως τωρα σε 2 μερες παραδιδοταν.Περασε το καλοκαιρακι κι οι αδειες ,η φραπεδια ομως σταθερη αξια.
-
Παιδιά καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται με gearbest..
-
Για να απαντήσω και στον πιο πάνω φίλο . Σχεδόν μια εβδομάδα μετά Δευτέρα αργά το απόγευμα αφού η παραγγελία δεν ξεκίναγε μπήκα στο live chat και εκεί ενημερώθηκα ότι η παραγγελία δεν ξεκινά γιατί η θήκη είναι προσωρινά out of stock , αλλά το τζαμακι ok.Φυσικα στο site είναι και τα δύο σε stock , αλλά μιλάμε για gearbest.Εν τέλη αφού ευγενικά εξήγησα στην ευγενεστατη κινεζουλα ότι αυτά γίνονται μόνο στο gearbest, μου υποσχέθηκε και χτες πρωί στείλανε μόνο το τζαμακι και για την θήκη βλέπουμε, όταν και αν.Οποτε παιδιά έτσι έχουν τα πράγματα και η απόφαση είναι δικιά σας.Εγω πάντως παιδιά τόσα χρόνια ψωνίζω , από το gearbest όσο και αν προσπάθησα ολα καλα ποτέ δεν μου πήγαν.Banggood δαγκωτο από εμέναΟ/H akisjes έγραψε:
με αφορμή το σχόλιο του αγαπητού demakhs (ο οποίος στο παραπέντε κυριολεκτικά με έσωσε και τον ευχαριστώ )να σας αναφέρω ένα πρόσφατο ,έτσι για να έχουμε μια εικόνα.Την Τρίτη έκανα από bangood μια παραγγελία ενός mi mix 2s με priority και την επομένη για το κινητό ήρθε μήνυμα shipped με tracking number.Είπα λοιπόν Τετάρτη απόγευμα να βάλω και 2 θήκες +2 glass και έκανα 2 παραγγελίες 1 θήκη και 1 glass στο banggood και 1+1 στο gearbest και οι δύο παραγγελίες με prioritry.Σε λιγότερο από 24 ώρες Πέμπτη πρωί κανονικά shipped με tracking number το bangood.Η άλλη παραγγελία Κυριακή πρωί (σήμερα)το gearbest κατάσταση paid ,για αποστολή ούτε λόγος. Μιλάμε για θήκη με τζαμάκι παιδιά.Από εκεί και πέρα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά τουΟ/H demakhs έγραψε:
banggood priority line κ μην ασχολείστε με τίποτα άλλο.
Βρείτε κουπονακια, πληθώρα κ ψωνίζετε από εκεί!!
-
-
Σωστα ολ αυτα για το gear, αλλα για να ειμαστε δικαιοι και τιμες θα βρεις εκει σε flash sale που δεν υπαρχουν πουθενα και μεγαλα αντικειμενα αξιας ερχονται μεσω dpd εστω και με καθυστερησεις.Φυσικα σε κοινες τιμες θα διαλεξεις banggood αλλα....
-
-
Καλησπέρα στην ομάδα. έχω το kate 2.5 χρόνια και λέω να πάω σε κάτι πιο δυνατό . Σκεφτόμουν 3 κινητά για αγορά ,το poco το mi8 και το mi mix 2s. Τι θα μου προτείνατε εσείς ? Δεν ξέρω αν ρωτάω στο σωστό νήμα .
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα