Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• RE: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Σε καμιά 10αρια χρόνια μπορεί. Τώρα χαρτάκι και ουρά.. Και κάθε φορά θα βρεις κι έναν άσχετο υπάλληλο που θα του μάθεις τη δουλειά του, που να ψάξει για το δέμα.

Ο/H Harrytzo έγραψε:

Κάτι πρέπει να γίνει όμως. Ας βάλουν drones να μας το αφήνουν στο μπαλκόνι ξέρω γω.... ;)

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Γεια χαρά σε όλους! Γνωρίζετε πως μπορώ να βάλω παραλαβή των δεμάτων μου να γίνεται από κεντρικό κατάστημα ΕΛΤΑ που είναι ανοιχτά ως αργά?
      Εγώ που μενω Θεσσαλονίκη και η περιοχή μου εξυπηρετείται από το κατάστημα ΕΛΤΑ Αγίου Δημητρίου κλείνει νωρίς.
      Ενώ το μεγάλο κατάστημα στην Λαγκαδά που περνάω κάθε απόγευμα είναι ανοιχτό.
      Δεν ξέρω γιατί αλλά ο ταχυδρόμος δεν φέρει ποτέ τα δέματα και αφήνει απευθείας χαρτάκι να πας να το παραλάβεις.
      Μου ήρθε χαρτάκι ακόμα και για δεμάτι χωρίς tracking number συστημένο.
      Και κάθε φορά πρέπει να πηγαίνω στο ΚΕΠ να κάνω εξουσιοδότηση στην αδελφή μου να πάει να τα πάρει γιατί λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω.
      Με μια απλή υπογραφή πάνω στο χαρτάκι και την ταυτότητα μου δεν γίνεται να της τα δίνουν?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • RE: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Ο/H pit_hal έγραψε:

Γεια χαρά σε όλους! Γνωρίζετε πως μπορώ να βάλω παραλαβή των δεμάτων μου να γίνεται από κεντρικό κατάστημα ΕΛΤΑ που είναι ανοιχτά ως αργά?
      Εγώ που μενω Θεσσαλονίκη και η περιοχή μου εξυπηρετείται από το κατάστημα ΕΛΤΑ Αγίου Δημητρίου κλείνει νωρίς.
      Δεν ξέρω γιατί αλλά ο ταχυδρόμος δεν φέρει ποτέ τα δέματα και αφήνει απευθείας χαρτάκι να πας να το παραλάβεις.
      Και κάθε φορά πρέπει να πηγαίνω στο ΚΕΠ να κάνω εξουσιοδότηση στην αδελφή μου να πάει να τα πάρει γιατί λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω.
      Με μια απλή υπογραφή πάνω στο χαρτάκι και την ταυτότητα μου δεν γίνεται να της τα δίνουν?

Κανονικά θέλει εξουσιοδότηση για να της τα δίνουν. Μπορεί όμως αν τη γνωρίζει ο υπάλληλος και θέλει, να τα δίνει έτσι.
      Αλλιώς βάζεις τη διεύθυνση της δουλειάς σου.

Μπορεί να είναι ογκοδη γι αυτό να μην τα κουβαλάει ο ταχυδρόμος.

Το είπε πως δεν είναι ογκώδη. Μαλακιζονται οι ταχυδρόμοι να πάρεις στα ΕΛΤΑ και να κάνεις παράπονο-καταγγελια. Είναι υποχρεωμένος να τα φέρνει ειδικά αν είναι μικροδεματα

Μακάρι να σηκώνανε το τηλέφωνο! Μια βδομάδα κάθε μέρα έπαιρνα. Όχι μιλάμε μια μικροδεματα παναλαφρα.
      Πήρα ακουστικά για το τηλέφωνο από τομτομ ήρθε χωρίς τρακινγκ και αντί να το φέρει σπίτι άφησε ένα χαρτί. Η αδερφή μου κάθε πρωί είναι σπίτι και δεν τα φέρνουν. Περιμένω τώρα να δω με το mi band που είναι με tracking αν θα το φέρει.
      Στην δουλειά μου δυστυχώς είμαστε με ταχυδρομική θυρίδα δεν έρχεται ταχυδρομος.
      Ψωνίζεις από το ίντερνετ για ευκολία και χάνεις τις ώρες σου στα ΕΛΤΑ!

• Ο/H pit_hal έγραψε:

Αν έχεις βάλει μια υπογραφή και η αδερφή σου έχει την ταυτότητά σου μαζί νομίζω μπορεί να παραλάβει.Αλλά καλύτερα ρώτησέ τους να είσαι σίγουρος
    • Διαφήμιση

Πίσω απ' το ειδοποιητηριο τι γράφει;

Παλιότερα που είχα ρωτήσει στο ίδιο κατάστημα θέλανε εξουσιοδότηση και πήγαινα στο ΚΕΠ που ευτυχώς λειτουργεί απόγευμα και έγραφα και για ποιο tracking πρόκειται.
      Μου είχανε πει επίσης ότι οι ταχυδρόμοι δεν τα κουβαλάνε μαζί τους για να μην έχουν τζάμπα βάρος, αφήνουν απευθείας χαρτάκι.

Δλδ λογαριασμό ας πούμε ή φάκελο τράπεζας μπορεί να φέρνει ενώ τ ακουστικά όχι; Πάρε ένα τηλ στα κεντρικά των ΕΛΤΑ να δεις τί έχουν να σου πουν.

Η δικαιολογία είναι για να μην στο κλέψουν, βλέπουν ότι είναι μικροδεματακι στυλ από eBay ας πούμε και το κάνουν αυτό για να μην το χάσεις από το κουτί κάτω στην εξώπορτα.
      Πριν λίγους μήνες κάτι κάψουλακια για εσπρέσσο μου τα έβαλε μέσα στο κουτί. Με τις ώρες τους είναι και αυτοί.
      Η βλακεία είναι ότι δεν κράτησα το τηλέφωνο από τους διανομείς που μου είχαν δώσει παλιότερα εκεί έβγαζες μια άκρη στο κατάστημα κάτι κυρίες είναι τύπου παλιό ΠΑΣΟΚ ορθόδοξο που δεν βγάζεις άκρη μαζί τους!

• Διαφήμιση

Το χαρτάκι είναι ειδοποίηση επειδή δεν σε βρήκαν. Χτυπάει κι αν δε σε βρει αφήνει την ειδοποίηση. Αυτό δεν γίνεται να ισχύει με τα κέφια του ταχυδρόμου για αυτό και γράφει πάνω όνομα ταχυδρόμου και ώρα που πέρασε....