Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Απ'ότι φαίνεται ο χαμός δεν γίνεται μόνο εδώ αλλά και Ολλανδία. Μάλλον θα περιμένουμε αρκετά.....
Υ.Γ. Στο track μου δείχνει ότι είναι pre advised αλλά έστειλα μνμ στο post nl και μου λένε πως δεν βρίσκουν το δέμα και ίσως να μην έχει φτάσει ακόμα...όταν γράφει pre advised νόμιζα πως το έχουν παραλάβει.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εμένα ένα δέμα από 12 Δεκέμβρη λέει ακόμα :
NETHERLANDS, DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι τόσες μέρες. -
Ρε σεις, χαλαρώστε...οι αγορές από Κίνα, αυτά έχουν, εν γνώσει σας!!
Ακούστε δω τι λέει ο γέροντας:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κι εγώ παρέλαβα χτες ταμπλετ από Black friday αγορά με priority. Post nl έκανε 35 μέρες να έρθει
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πείτε με υπερβολικό αλλά μία ώρα περίπου μετά το τελευταίο μνμ που μου έστειλαν από post nl (πως το pre advised δε σημαίνει πως αυτοί το έχουν παραλάβει και δεν το βρίσκουν και με παρέπεμψε στον πωλητή) το δέμα πέρασε posting/collection και είναι ήδη in transit.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σε φοβήθηκαν φαίνεται κ έγιναν...Ιπτάμενοι Ολλανδοί!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Χρόνια πολλά σε όλους! Απευθείας από το site της nillkin έχουμε εμπειρία από αγορες? Ποια μέθοδο αποστολής να διαλέξω?
Αξίζει τα 3€+ που ζητάει το site η να βάλω την free μέθοδο?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Οτι κ να χω επιλέξει, έχουν έρθει όλα ...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Οχι!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
καλη πρωτοχρονια.παιδια θελω να παραγγειλω την YI 4 K PLUS ACTION CAMERA.το εχει ο kaizershop στα 256.αν καποιος ξερει κανενα μαγαζι ,μαλλον εννοω κινεζομαγαζο, αρκετα πιο φτηνα,αν θελει με πληροφορει.εκανα ενα ψαξιμο και δεν βρηκα κατι.ο geek τοχει απο ισπανια στα 207 αλλα δεν στελενει λεει ελλαδα.στελνει απο πολωνια με 234 δεν αξιζει η μικρη διαφορα.αν ξερετε κατι αλλο..ευχαριστω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα