Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Κι εγώ για αυτό και προτίμησα banggood δαγκωτο. Όλα μια χαρά τον υπόλοιπο καιρό. Με την συγκεκριμένη παραγγελία όμως πήγε λίγο στραβά εξ αρχής. Το έχω αλλά το ετοιμάζω, το στέλνω το έστειλα κλπ. Τους είχα στείλει να ρωτήσω για το κόλλημα που υπάρχει που είχαμε όλοι με post nl και μου απάντησαν την ημέρα που το παρέλαβα για να φανταστείτε. Την ίδια κιόλας μέρα έστειλα για το dead (μάλλον) pixel και είναι πάλι "εξαφανισμένοι". Πουθενά 48ωρη απάντηση. Σχετικά με το pay pal είχα πολλά χρόνια αλλά τελευταία δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για άλλους τεχνικούς λόγους για λίγο καιρό ακόμα οπότε και θα λυθεί να είναι πιο safe η φάση.

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Απο φίλο που συνέβη σε φίλη του

Για όσους είχατε έστω και μια μικρή αμφιβολία αν σας δουλεύουν ψιλό γαζί από την υπηρεσία courier των Ελληνικών ταχυδρομειων, απλά θα σας πω πως φίλη έπιασε το μηχανάκι να της αφήνει αυτοκόλλητο πως δεν την βρήκε ενώ δεν χτύπησε το κουδούνι ποτέ (το γνωστό). Και όταν του είπε ωραία τώρα που σε είδα δώσε μου το δέμα, της απάντησε ότι δεν το έχει και απλά βάζει χαρτάκια λόγω φόρτου εργασίας
    • RE: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Ο/H Harrytzo έγραψε:

Κι εγώ για αυτό και προτίμησα banggood δαγκωτο. Όλα μια χαρά τον υπόλοιπο καιρό. Με την συγκεκριμένη παραγγελία όμως πήγε λίγο στραβά εξ αρχής. Το έχω αλλά το ετοιμάζω, το στέλνω το έστειλα κλπ. Τους είχα στείλει να ρωτήσω για το κόλλημα που υπάρχει που είχαμε όλοι με post nl και μου απάντησαν την ημέρα που το παρέλαβα για να φανταστείτε. Την ίδια κιόλας μέρα έστειλα για το dead (μάλλον) pixel και είναι πάλι "εξαφανισμένοι". Πουθενά 48ωρη απάντηση. Σχετικά με το pay pal είχα πολλά χρόνια αλλά τελευταία δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για άλλους τεχνικούς λόγους για λίγο καιρό ακόμα οπότε και θα λυθεί να είναι πιο safe η φάση.

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Πάντως στο live chat προσπάθησε πρωινές ώρες 6-7 συνήθως μου βγάζει 4-5 το μέγιστο και πάνω από 3-4 λεπτά δεν είχε αναμονή.Θεωρω ότι θα σου βρούνε λύση.Ειχα παλιότερα θέμα με φίλο με κινητό για εγγύηση σαν εσένα δεν είχε ψωνίσει με pay pal και βρέθηκε άκρη.Απλα μην περιμένεις σε αυτήν την περίπτωση χρήματα πίσω . Αντικατάσταση ή επισκευή

Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλήμερα. Θέλω μια μικρή βοήθεια από όποιον ξέρει σίγουρα η έχει παραγγείλει κι αυτός κάτι ανάλογο. Θέλω να αγοράσω διαφορά αξεσουάρ από bg 6-7 τεμάχια διαφορετικά που μαζί με το priority πάνε στα 64 ευρώ.. Τα βάζω στο καλάθι και λέει : CN (Itemes will be shipped in 4 packages. Εννοεί 4 διαφορετικά πακέτα με 4 tracking number η σε μια κούτα με 1tracking θα έχει 4 δέματα..?? :huh:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

Και δεν ρίχνεις την παραγγελία σταδιακά , να ξέρεις τι σου γίνεται; Φεύγουν τα δύο , βάζεις τα επόμενα δύο; Και άσε τους τελώνες να ψάχνουν τις μαζικές συμπυκνωμένες παραγγελίες...
      Εάν αλλάξει κάτι και στα στείλουν μαζεμένα , αυτούς δεν τους ενδιαφέρει ότι εδώ προσπαθούν να βγάλουν από την μύγα ξύγκι και είναι και καλυμμένοι , αυτοί σου έστειλαν τα πράγματα , ας τα έπαιρνες με priority direct mail....
    • Επικοινωνία με ΕΛΤΑ πρωί πρωί διότι και καλά πέρασε εχθές ο διανομέας δεν με βρήκε και άφησε χαρτί (δεν πέρασε φυσικά και ούτε χαρτί άφησε ευτυχώς που έχω εφαρμογή που με ειδοποιεί για δέματα και μου χτύπησε ότι δεν με βρήκαν). Η απάντηση τους ήταν ότι από τα ξημερώματα όλο το σύστημα τους πανελλαδικά είναι of και δεν μπορούν να βρουν τίποτα οπότε και να μην περάσω αλλά να καλέσω αργότερα μπας και ανέβει το σύστημα τους.
    • Ο/H vanni έγραψε:

Απο φίλο που συνέβη σε φίλη του

Για όσους είχατε έστω και μια μικρή αμφιβολία αν σας δουλεύουν ψιλό γαζί από την υπηρεσία courier των Ελληνικών ταχυδρομειων, απλά θα σας πω πως φίλη έπιασε το μηχανάκι να της αφήνει αυτοκόλλητο πως δεν την βρήκε ενώ δεν χτύπησε το κουδούνι ποτέ (το γνωστό). Και όταν του είπε ωραία τώρα που σε είδα δώσε μου το δέμα, της απάντησε ότι δεν το έχει και απλά βάζει χαρτάκια λόγω φόρτου εργασίας
      Σε εμάς πάντως στα Γιάννενα αυτό το έχουν σύστημα. Ποτέ δεν έχει μαζί του ο διανομέας τα πακέτα όταν είναι συστημένα. Αφήνει το χαρτί για να πάμε μετά στο ταχυδρομείο να παραλάβουμε μόνοι μας!
    • Διαφήμιση
    • Περιμένω παραγγελία ενα usb hub απο bangood.επέλεξα priority direct mail.Η παραγγελία έπεσε στις 10 Δεκεμβρίου.Αυτή την στιγμή το tracking είναι κολημμένο

Nα ξεκινήσω διαδικασίες για refund?Aπλά επειδή είναι με priority γι'αυτο αναρωτιέμαι, διαφορετικά λόγω γιορτών δεν θα ανησυχούσα ακόμα.

Ακριβώς την ίδια περίπτωση έχω και εγώ με RN 6 κολλημένο στην ίδια ημερομηνία και ώρα με το δικό σου. Θεωρώ ότι έχει φτάσει Ελλάδα αλλά δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος ώστε να σκαναριστει το περιεχόμενο του. Άλλο δεματακι από ali αναπαύεται στο Ελ. Βενιζέλος και αναμένει την ηρωική του είσοδο στο τελωνείο από 19/12!!!! Κάτι αλλά μικροπραγματακια, παραγγελίες Δεκεμβρίου, προβλέπεται να παραληφθούν εντός του 2020.

Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Παιδιά όσοι ρωτάτε για dispute.Τελικα ο demakhs έχει δίκιο .60 μέρες και μετά αυτή η ενέργεια.Το banggood έχει στα ψιλά γράμματα ότι σε όλες τις παραγγελίες υπάρχει 60 ημέρες εγγύηση για φουλ refund για όλες τις παραγγελίες στην περίπτωση που δεν παραδώσουν μέχρι τότε.Επειδη ενδεχομένως το pay pal δεν θα κατανοήσει επακριβώς τι συμβαίνει υπάρχει ο κίνδυνος να δικαιώσει σε πρώτη φάση το banggood με κίνδυνο μετά επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε dispute για τον ίδιο λόγο στο τέλος να πάρουμε τα ........ μας
    • Διαφήμιση
    • Ο/H almichael έγραψε:

Ακριβώς την ίδια περίπτωση έχω και εγώ με RN 6 κολλημένο στην ίδια ημερομηνία και ώρα με το δικό σου. Θεωρώ ότι έχει φτάσει Ελλάδα αλλά δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος ώστε να σκαναριστει το περιεχόμενο του. Άλλο δεματακι από ali αναπαύεται στο Ελ. Βενιζέλος και αναμένει την ηρωική του είσοδο στο τελωνείο από 19/12!!!! Κάτι αλλά μικροπραγματακια, παραγγελίες Δεκεμβρίου, προβλέπεται να παραληφθούν εντός του 2020.

Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω αυτό δεν ισχύει.Εφοσον το πακέτο φτάσει Ελλάδα άσχετα ποτε θα ανοιχτεί στο Βενιζέλος από την πρώτη στιγμή θα φαίνεται στο nl post tracking και στο 17 track. Αυτό που λες είναι για το elta tracking .Εγώ προσωπικά έχω δέμα 4 ημέρες πριν από εσένα και μέχρι στιγμής δεν έχω βγάλει άκρη .