Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Τελικά, το χε προβλέψει ο γέροντας: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικόΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H almichael έγραψε:
Σήμερα εμφανίστηκε και το δικό μου που είχε κολλήσει από 18/12 μέσω postNL από BG. Άρα είναι θέμα φόρτου εργασίας και όχι οτιδήποτε άλλο.
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο γέροντας το είχε προβλέψει όντως, η έννοια του παγκόσμιου εμπορίου όμως είναι να μικρύνει τις αποστάσεις και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις - εμπόδια. Δεν είναι λογικό 1,5 και 2 μήνες priority ειδικά δέματα να είναι απλά κάπου.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Τελικά, το χε προβλέψει ο γέροντας: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
Σοφέ γέροντα , επιβεβαίωση της δικαίωσης...
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Banggood, Gearbest, Aliexpress, priority, απλό tracking number, free shipping χωρίς tracking number, όλοι στο ίδιο καζάνι είναι, του αεροδρομίου...Τετάρτη μου ήρθαν 4 δέματα μαζί, από 14 έως 47 μέρες, υπομονή
Θα περιμένουμε δεν μπορούμε να κανουμε και κάτι άλλο...Απλά θα έπρεπε αυτά που έρχονται απο Ευρώπη να τα περνάνε οχι ολα στο ιδιο σάκο...!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Λοιπόν σχετικά με το ζήτημα που είχα στο tablet με ένα dead pixel μου απάντησαν πάω όντως υπάρχει εργοστασιακό λάθος και να δοκιμάσω αυτό:
Να βάλω τα γέλια ή τα κλάματα;
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πες τους ότι το δοκίμασες και δεν διορθώθηκε το πρόβλημα
-
-
Θα σου πουνε στειλτο να εκτελεσει την τεχνικη το εξειδικευμενο προσωπικο μας, δε μπορει να πραγματοποιηθει απο τον καθενα, έχουμε την καταλληλη ταινια. Και να παει μεχρι την Κινα, να γινει το συγκεκριμενο πραγμα και μετα απο 2 μηνες να στο ξαναστειλουν.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Η αλήθεια είναι πως τείνω στο να μείνω με το pixel να τελειώνει το πανηγύρι...
Στάλθηκε από το Hi9Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα