Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H isaacgr έγραψε:
το θεμα ειναι πως θα μαθουμε το καινουργιο tracking number σε untracked οταν φτανουν Ελλαδα
Αν υπάρχει κάποιος αριθμός, θα είναι εσωτερικός υπηρεσιακός αριθμός διεκπεραίωσης δεμάτων, δεν μπορεί να θεωρηθεί tracking number και φυσικά δεν μπορεί να κοινοποιηθεί σε τρίτους...
-
Αυτό λέω, ειδικά για πακέτα που αγνοούνται από καιρό πριν, ούτε μια ειδοποίηση από ΕΛΤΑ, με κάποιο τρόπο, μυνημα email, κάτι!!
Κάθομαι και μιλάω με τους Κινέζους, δεν το πήρα τους λέω, έφτασε στην χώρα προορισμού μου λένε, και γαϊτανάκι πέρα δώθε
Και τα ΕΛΤΑ τον χαβά τους -
Για αυτό το λόγο παραγγέλνουμε tracked! Ότι άλλο γίνεται σε untracked δεν μπορούμε να το επηρεάσουμε, δεν είναι στο χέρι μας και δεν δικαιούμαστε. Δεν την έχουμε αγοράσει την υπηρεσία. Γιατί παραπονιέσαι;;;
-
Γιατί να πληρώσω παραπάνω ή ίσης αξίας με αυτό που αγόρασα; γιατί τόσο κάνουν αυτά που αγνοούνται!
Για να κάνουν τα ΕΛΤΑ αυτό που είναι δουλειά τους να κάνουν;
Το ότι βγάλανε εσωτερικό tracking σημαίνει ότι αδυνατούν να διαχειριστουν τα δέματα ή χάνονται εσωτερικά -
Ο/H isaacgr έγραψε:
Το ότι βγάλανε εσωτερικό tracking σημαίνει ότι αδυνατούν να διαχειριστουν τα δέματα ή χάνονται εσωτερικά
-
Ναι αν πάρεις κάτι που έχει 1.5€ αξίζει να πληρώσει άλλο 1.5€ για tracking?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όχι, αλλά δεν το κλαις κιόλας.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H isaacgr έγραψε:
Το ότι βγάλανε εσωτερικό tracking σημαίνει ότι αδυνατούν να διαχειριστουν τα δέματα ή χάνονται εσωτερικά
-
Ο/H isaacgr έγραψε:
Δεν νομιζω γιατι απο την στιγμη που το εβγαλαν σημαινει οτι το εχουν στα χερια τους,οποτε το προβλημα ειναι εντος Ελλαδος
Και πως ξέρεις ότι έφτασε στα χέρια τους ένα δέμα που είναι untracked, εξ ορισμού δηλαδή μη ανιχνεύσιμο σε κανένα σύστημα, καμίας ταχυδρομικής υπηρεσίας ?
Επειδή το λέει ένα μαγαζί της Κίνας ? Και εάν το ξέρουν ότι έχει φτάσει γιατί δεν σου δίνουν απευθείας τα στοιχεία αναζήτησης σε τοπικό επίπεδο αλλά σου (μας) λένε, κάντε υπομονή θα φτάσει...
Επιπλέον, untracked δέμα δεν έχει καμία υποχρεώσει να στο παραδώσει ο ταχυδρόμος αυτοπροσώπως ή με υπογραφή, δεν είναι συστημένο, στο βάζει στο γραμματοκιβώτιο και φεύγει...μέχρι εκεί.
Κάλλιστα είναι και μια δικλίδα ασφαλείας (ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ) ότι στο έφερε μέχρι το σπίτι...σε περίπτωση που το βουτήξει άλλος ένοικος, ειδικά σε πολυκατοικίες ή κάνει ο παραλήπτης τον ανήξερο ότι δεν το παρέλαβε ποτέ...γιατί υπάρχουν και πολλοί με ενώ παραλαμβάνουν untracked λένε ότι δεν παρέλαβαν ποτέ...και όλα αυτά...ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ. -
Για τον εσωτερικο αριθμο δεν ξερω αν υπαρχει,προσωπικα δεν μου εχει ερθει κατι με τετοιο αυτοκολλητο
αλλα πειτε μου πως θα πεισω το TOMTOP οτι δεν παρελαβα τα ακουστικα samsung που ηταν σε προσφορα τον Νοεμβρη
και ακομα δεν μου εχουν ερθει?
ειναι untracked ,για τα ελτα γιατι τα μονο που δεχονται ειναι της μορφης R@123456789CN?
Και αλλα πακετακια τα οποια ειναι με αλλα ταχυδρομια με χωρα προορισμου Ελλαδα και δεν εχω παραλαβει ακομα και εχουν φυγει απο κινα κτλ
πριν απο 3 μηνες? -
Ο/H isaacgr έγραψε:
αλλα πειτε μου πως θα πεισω το TOMTOP οτι δεν παρελαβα τα ακουστικα samsung που ηταν σε προσφορα τον Νοεμβρη
και ακομα δεν μου εχουν ερθει?
Δυστυχώς όπως το μαγαζί δεν μπορεί να αποδείξει ότι παρέλαβες, ομοίως δεν μπορείς κι εσύ να αποδείξεις ότι δεν παρέλαβες...εκεί θα παίξει paypal...με ότι στοιχεία μπορείς να έχεις...
Σε τέτοιες περιπτώσεις υπομονή τουλάχιστον 2 μήνες (έτσι κι αλλιώς η paypal είναι μέχρι 180 μέρες), αν πέφτουν και γιορτές στο ενδιάμεσο + 15 μέρες.
Στην περίπτωσή σου, θα σου έλεγα αρχές Φεβρουαρίου να κάνεις ένα ticket στο μαγαζί, ενημερώνοντας ότι ακόμα δεν έχεις παραλάβει...να δεις τι θα απαντήσουν...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα