παιδια σκεφτομαι το xiaomi max 3 που εχει προσφορα το tomtop,οπως γραψατε.στο αρθρο λετε για standard shipping.δεν παει priority οπως και στο banggood,για να γλυτωσουμε δασμους?ευχαριστω.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
-
Το email που μου στείλανε από το Banggood.
Dear Banggood customer,
We would like to take this opportunity to thank you for shopping with us.
We are sorry about the situation of your order [67330754] shipping delay caused by our coadjutant logistics company. To keep your good shopping experience in the future, we will stop cooperation with this logistics company immediately, don't worry, your order which has been sent out before will still be delivered normally.
For this case, we will send extra 500 points to your account within 3 days , moreover, we have confirmed to the logistics company that your order will be delivered 25th August at the latest, we hope your understanding and wait for it patiently.
As of 25th August, whether delivered or not, except the points sent before, if your total waiting time is more than 40 days since the date of shipment, we will compensate 5%-10% of your order value to your BGPAY account before the end of August.
About the FAQ about BGPAY refers to the following link:
BGPAY FAQ
Please note:If you still don't receive your order after 25th August, please contact us, we will refund the total payment by your original payment way unconditionally.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ακριβώς το ίδιο μέιλ μου έστειλαν και εμένα σήμερα, μόνο που εγώ το έχω παραλάβει από τις 19/7......λες να μου στείλουν και άλλο?
-
-
Θεωρώ ότι εάν κάνεις dispute μέσα στην εβδομάδα στο pay pal , θα δικαιωθείς.Σε κάθε περίπτωση θα σου έρθει το κινητό αφού για όσους ξέρουν το λάθος είναι στην εταιρεία που για κάνα 20ημερο συνεργάστηκε με το Banggood και όχι στο ίδιο το κατάστημα.Εγω ήμουν τυχερός αφού τελευταία παραγγελία έγινε 24 Μαϊου και άλλες 3 , 25 Ιουνίου και μέσα και τέλη Ιουλίου.Φυσικα λέω τυχερός αφού το αργότερο που περίμενα ήτανε 13 ημέρες(έσκασε σε εσάς το σκηνικό με αυτό τον τρόπο αποστολής και άρον άρον ξαναγυρίσαν nl post) Δεν γνωρίζω τι γίνεται στην περίπτωση refund, και αν έστω και αργότερα σου έρθει το κινητό.
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μου φαίνεται ότι έχει τύχει δύο φορές στον @demakhs , αυτός θα μας πει τι έκανε με κινητά που παρέλαβε μετά από refund από PayPal.
-
Μου έχει τύχει πριν 2 με 2.5 χρόνια ( δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς) τότε που είχε γίνει ο χαμός οταν ξεκίνησε το θέμα με τα τελωνεία (μέχρι εκείνη στην στιγμή περναγανε όλα αέρα) . Είχε κάνει 18 ημέρες να έρθει και ενώ έφτασε Ελλάδα έκανε 2,5 μήνες να ξεκολλήσει.Εγω είχα κάνει dispute μου μπήκανε τα χρήματα αλλά μόλις έφτασε στις περίπου 90 ημέρες έβαλα κανονικά τα χρήματα πίσω.Θυμαμαι χαρακτηριστικά τότε η Selina από το Vickmall μου έστειλε δώρο ένα μικρό Bluetooth Xiaomi
-
Μετά από αυτό το εμαιλ, αν ανοίξει υπόθεση στην PayPal , παίζει και να την χάσει, μιας και ήδη το κατάστημα αναφέρει τελική ημερομηνία παράδοσης ή full refund αν δεν παραλάβει...
-
φιλε εστειλα στον @GearVita δεν ειχα απαντηση.οποτε να ξαναρωτησω ξερει κανεις τι παιζει με το tomtop?ειναι φερεγγυο?πηγα πισω πολλες σελιδες και συζητατε για bangood που εχω παρει κι εγω και για gearbest.η συγκεκριμενη προσφορα γινεται απο το tomtop.για να το προτεινει η σελιδα δεν πιστευω οτι θαχει θεμα,αλλα λεω να ρωτησω μιας και δεν εχω ξαναπαρει απο αυτο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα