Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Παραγγελία από gearbest 10 Ιουλίου miband 4. Έφυγε 11 Ιουλίου και μου ήρθε εχθές . Η εφαρμογή parcels και η aftership καθώς και η σελίδα των ΕΛΤΑ δείχνει ακόμη
The item has been processed in the country of destination
Τι να πω υπομονή μόνο σε αυτούς που περιμένουν.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H vanni έγραψε:
Παραγγελία από gearbest 10 Ιουλίου miband 4. Έφυγε 11 Ιουλίου και μου ήρθε εχθές.
Τι να πω υπομονή μόνο σε αυτούς που περιμένουν.
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
καλησπερα.εχει προσφορα με κουπονι βλεπω στο banggood το MI9T 128 gb 300$,αλλα δινει επιλογη απο hong kong μονο air parcel register.θα φαμε ηττα ??
-
Εγώ δεν το εμπιστεύομαι με τέτοια αποστολή.
-
-
Μόνο pdm
-
με 50-60 ευρώ παραπάνω, έχει σε preorder το ΜΙ 9Τ PRO, με το κουπόνι BGM9TPE, το οποίο το τσέκαρα και ισχύει!!!
το pdm θα επανέλθει στις προτεινόμενες μεθόδους αποστολής του...και μόλις επανέλθει, βουρ στον πατσά!
https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-9T-Pro-Global-Version-6_39-inch-48MP-Triple-Camera-NFC-4000mAh-6GB-64GB-Snapdragon-855-Octa-core-4G-Smartphone-p-1547570.htmlΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Επειδη κ εγω ειμαι σε pre order για το mi9t pro κ τωρα ειδα οτι εχω επιλεξει αποστολη με priority air mail.... Παλια ειχε priority direct mail.... Εχει διαφορα??? Να ακυρωσω λετε???Mi 11 pro
-
Ακύρωσε μέχρι να φτιάξει το σύστημα τους.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γιωργο μιλησα μαζι τους κ μου ειπαν ειναι το ιδιο πραγμα.... Μαλλον εγω το παρηγγειλα πριν το βγαλουν.... Πηγα να κανω αγορα σημερα κ οντως δεν εχει τετοια επιλογη... Δεν θελω να το ακυρωσω πραγματικα στην τιμη που μου βγηκε το 128.. 400 ευρω... Για τωρα ειναι πολυ καλη τιμη θεωρω... Μου ειπαν επισης οτι με αυτη τη μεδοθο δςν περναει τελωνια κ αν περασει να τους στειλω αποδειξη να μου επιστρεψουν τα χρηματαMi 11 pro
-
Καλημέρα! Υπενθύμιση, το banggood σε περίπτωση χρέωσης τελωνείου επιστρέφει ΜΟΝΟ τον ΦΠΑ όχι όλο το ποσό που πληρώνεις.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα