Έκανα μία αγορά από aliexpress και μου ζητάνε από το τελωνείο απόδειξη αγοράς ή paypal.Η αξία είναι 19,60 .Που το βρίσκω στο aliexpress?
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Πώς πλήρωσες; Πιστωτική; Κάνε screenshot την συναλλαγή και στείλε την.
-
Account... orders... view all... επιλέγεις την παραγγελία... print screen...
Και μπορείς να στείλεις και την χρέωση βστην κάρτα σου... -
-
Λογικά όχι, παραγγελίες με συνολικό κόστος (έξοδα αποστολής + προϊόν) κάτω από 22 ευρώ δεν πληρώνουν
-
Καλημέρα, περιμένω από bangood ένα τηλέφωνο και μόλις σήμερα μου το βγάζει στα ΕΛΤΑ με το tracking number ότι ήταν στο ΚΑΤ και το στέλνουν στο ΚΔ Θεσσαλονίκης. Το θέμα είναι ότι η παραγγελία είναι για Πάτρα. Τα στοιχεία αποστολής τα έλεγξα και είναι σωστά. Έχετε καμιά συμβουλή; Να επικοινωνήσω με τα ΕΛΤΑ; Η να έγινε κανένα λάθος στην ενημέρωση του tracking;
-
Επειδή έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας στην Αθήνα, πολλές φορές πάνε αλλού για έλεγχο από εκεί φεύγουν για τον προορισμό τους
-
Ο/H apostolisni έγραψε:
Καλημέρα, περιμένω από bangood ένα τηλέφωνο και μόλις σήμερα μου το βγάζει στα ΕΛΤΑ με το tracking number ότι ήταν στο ΚΑΤ και το στέλνουν στο ΚΔ Θεσσαλονίκης. Το θέμα είναι ότι η παραγγελία είναι για Πάτρα. Τα στοιχεία αποστολής τα έλεγξα και είναι σωστά. Έχετε καμιά συμβουλή; Να επικοινωνήσω με τα ΕΛΤΑ; Η να έγινε κανένα λάθος στην ενημέρωση του tracking;
Λάθη κάνουνε σίγουρα.
Το πιο πιθανό όταν είναι να πάει σε κάποια τοπικη διανομή ο υπαλληλος θα το βάλει στο καλάθι για να επιτρέψει Αθήνα.
Even dead i will fight. -
καλησπέρα έχω μια από banggood παραγγελία κολλημένη από 8/9 ως The item is pre-advised to PostnL λέτε να έχω θέμα?
-
Δεν έχει παραληφθεί καν από τα ολλανδικά ταχυδρομεία. Περιμένεις...
-
-
Δεν είναι κολλημένο στις 5 μέρες.
Η Κίνα θέλει υπομονή. Μπόλικη.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-