Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

@panospat88 ναι

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπέρα. Όταν κάνεις μια παραγγελία με prority από bg και σου βγαίνει πάνω από 22 ευρώ αρκετά gadget και στο χωρίζει σε 2 πακέτα σου δίνει 2 διαφορετικά tracking number και αν ναι δεν συμφερει τοτε να κάνεις ξεχωριστές παραγγελίες τι είναι καλύτερο ?? ?(
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Αν σου πω ότι δεν κατάλαβα τι θέλεις;
      Παραγγελία με prority από bg πάνω από 22 ευρώ αρκετά 5-6 gadget και στο χωρίζει σε 2 πακέτα.. Θα δέσουν 2 διαφορετικά tracking number ??
      Αν ναι δεν συμφέρει τότε να τα κάνω σε ξεχωριστές παραγγελίες τι είναι καλύτερο ??
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

• Γιατί να το χωρίσουν σε περισσότερα πακέτα;
      Άντε και τα χωρίσουν σε δύο. Εσύ πληρώνεις μια φορά μεταφορικά, όπως παρήγγειλες.
      Εγώ κάνω ακόμα και για <22€ pdm παραγγελίες μια και έρχονται σίγουρα και πιο γρήγορα, ανεξάρτητα από όσο κοστίζει...
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Γιατί να το χωρίσουν σε περισσότερα πακέτα;
      Άντε και τα χωρίσουν σε δύο. Εσύ πληρώνεις μια φορά μεταφορικά, όπως παρήγγειλες.
      Εγώ κάνω ακόμα και για <22€ pdm παραγγελίες μια και έρχονται σίγουρα και πιο γρήγορα, ανεξάρτητα από όσο κοστίζει...
      Άρα ας κάνω μια παραγγελία με αρκετά μέσα και ας το χωρίσουν σε 2 η 3 πακέτα όλα priority θα ναι που θα τα πληρώσω μια φορά. Λογικά ξεχωριστά tracking number σωστά ??

• Εσύ θα παραγγείλεις pdm και θα βαλει μέσα ότι θέλεις.
      Αν το χωρίσουν αυτοί είναι υποχρεωμένοι να τα στείλουν pdm.
      Μπορεί να τα καθυστερήσουν μέχρι να τα μαζέψουν και να τα στείλουν όλα μαζί.
      Σε κάθε περίπτωση θα σου γράψουν.
    • Διαφήμιση
    • για μια παραγγελια κινητου απο Gearbest στισ 06/11/2019
      μου βγαζει τα εξσης: στο 17track:
      RU301178949NL

Καθ' οδόν

Ολλανδία PostNL International Mail

ΕλλάδαELTA

2019-11-14 14:27The item is ready for shipment

Προορισμός - Ώρα αποθήκευσης στη μνήμη: 2019-11-14 17:08:56 (GMT+02:00)
      Αφετηρία - Ώρα αποθήκευσης στη μνήμη: 2019-11-14 17:08:51 (GMT+02:00) 2019-11-14 14:27
      The item is ready for shipment
      2019-11-14 13:27
      The item is pre-advised
      και στο 1tracking.net

Last vessel
      To: Greece No Corresponding Track

From: Netherlands Query takes : 2912 MS

• 2019-11-14 14:27:00 The item is ready for shipment
      • 2019-11-14 13:27:00 The item is pre-advised to PostnL

First vessel
      Query takes : 1735 MS

• 2019-11-13 00:00:57 London, Shipment in transit-delivered to destination country.
      • 2019-11-11 18:49:00 London, Customs clearance processing complete.
      • 2019-11-11 18:00:24 London, Parcel arrived at the airport.
      • 2019-11-11 18:00:00 London, Parcel is in clearance.
      • 2019-11-11 13:00:18 Hongkong, Departed Hongkong Sorting Centre.
      • 2019-11-09 11:00:49 Hongkong, Arrived at Hongkong Sorting Centre.
      • 2019-11-09 10:00:44 ShenZhen, Sent to HongKong Sorting Centre.
      • 2019-11-07 17:11:47 Departure in Location Warehouse Sorting Centre.
      • 2019-11-07 14:22:05 Shipping Label Printed.
      • 2019-11-07 01:19:09 Order Created.
      • εχουμε καμια εικονα που μπορει να ειναι ? παιζει να ειναι και Λονδινο? εκτιμιση του ποτε μπορει να ειναι σε μενα?
      • ευχαριστω
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Έχω ένα δέμα από banggood με pdm εδώ και 2 εβδομάδες στο pre-advised. Έχει αλλάξει κάτι; γιατί τέτοια καθυστέρηση;;

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Gearbest .. Αγορά Drone Προσέξτε!

Απαράδεκτοι!! Παρήγγειλα drone στις 2 Νοεμβριου. Έλεγαν στην σελίδα του προιόντος..αποστολή 15 -20 Νοεμβριου..με EU Priority Line. Πλήρωσα με paypal την ίδια μέρα. Μετά από 13 μέρες χωρίς ούτε φωνή, ούτε ακρόαση και αφού επικοινώνησα ΕΓΩ μαζί τους στο msger…
      Μου απαντούν κάτι πίπες περί του προμηθευτή που άλλαξε ημερομηνίες και από 15 Νοεμβρίου πάει στις 26 και αν θέλω να περιμένω ή να πάρω κάτι άλλο.
      Και το καλύτερο αν παρω κάτι άλλο να αλλάξω τρόπο shipping γιατι το EU PRIORITY LINE ΔΕΝ υποστηρίζει τη χώρα μου. Φυσικά τους είπα αμέσως για DISPUTE και απάντησαν οτι θα κάνουν REFUND σε 48 ώρες. ΘΑ δούμε… Απαράδεκτοι, Καμμία ενημέρωση εκ μέρους τους και το EU RIORITY ΑΚΥΡΟ αν κρίνω πως απάντησαν.
      Μην μπλέξετε μαζί τους θα χάσετε πολύυυ χρόνο. ΚΑΙ μακριά από προιόντα που λένε αποστολή 20 μέρες μετά + 30 μεταφορα(Ολα τα σοβαρά drones που διαφημιζουν είναι κατόπιν παραγγελίας κανένα άμεσα διαθεσιμο)

ΥΓ: Και το Bangood για τέτοιου είδους προιόντα δεν παρέχει priority direct mail...μόνο eu priority που όπως διάβασα είχε τελωνεία σε κάποιες περιπτώσεις