Καλησπερα σας. Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Αν παραγγειλω απο amazon UK θα εχω τελωνειο;;
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H Panos21t έγραψε:
Καλησπερα σας. Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Αν παραγγειλω απο amazon UK θα εχω τελωνειο;;
-
Και αυτό είναι σχετικό , διότι και να υπάρξει Brexit , δεν θα υπάρξει άτακτη έξοδο , αλλά θα προηγηθεί εμπορική συμφωνία , το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι καμία τυχαία χώρα που αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους. Οι Αγγλοσάξονες δεν θα έκαναν ποτέ κάτι που θα έθηγε τα συμφέροντα των πολιτών τους.
Και μέσα στην Ένωση που είναι εφαρμόζουν μόνο αυτό που τους βολεύει διότι είναι χώρα μέλος a la Cart. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Και αυτό είναι σχετικό , διότι και να υπάρξει Brexit , δεν θα υπάρξει άτακτη έξοδο , αλλά θα προηγηθεί εμπορική συμφωνία , το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι καμία τυχαία χώρα που αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους. Οι Αγγλοσάξονες δεν θα έκαναν ποτέ κάτι που θα έθηγε τα συμφέροντα των πολιτών τους.
Και μέσα στην Ένωση που είναι εφαρμόζουν μόνο αυτό που τους βολεύει διότι είναι χώρα μέλος a la Cart.
-
-
Φίλε μου αν το σκέφτεσαι από εδώ από Κίνα τότε μην το συζητάς ούτε για πλάκα
-
καλημέρα σας . δεν έχω παραγγείλει ποτέ απο aliexpress . 2 ερωτήσεις έχω . υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις το τελωνείο με αγορά πάνω του 20 ; με παραγγελία κάτω από 20 ευρω με ποια μέθοδο αποστολής να βάλω ;σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .
-
Μόνο άμα το λέει το κατάστημα...το dutty...no custom κτλ
-
Ο/H geox36 έγραψε:
καλημέρα σας .
με παραγγελία κάτω από 20 ευρω με ποια μέθοδο αποστολής να βάλω ;σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .
-
Παιδιά τι γίνεται εκεί έξω..?? Οι ολλανδοι θα πρέπει να τα έχουν παίξει..
2 παραγγελίες απο 11.11 με BG και στο τρακ του Post NL ακόμη Not Found λέει ..
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Παιδιά για τους πιο παλιούς και έμπειρους των κινέζικων site από εδώ και πέρα και μέχρι αρχές του νέου έτους λόγω του black friday και των εορτών Χριστουγέννων, νέου έτους οι παραγγελίες θα αργήσουν πάααααρα πολύ . Υπομονή ούτε PDM ούτε κάτι άλλο διασφαλίζει γρήγορες αποστολές καθωτι ο όγκος των δεμάτων είναι τεράστιος
-
Καλημέρα
αγορασα ένα μετρητή laser Xiaomi απο DHGate πριν ένα μήνα με αποστολή SF eParcel της SF Express.
Γνωρίζει κάποιος ποιός την αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα ,γιατι στο 17 Track έχω το ακόλουθο μήνυμα
2019-12-05 15:47Greece, 【Greece】 Delivery failed.【 Reason: Self pick up shipment, waiting for customer to pick up】
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα