Εννοώ απαλλαγή από τέλη δασμούς η άλλες εκτελωνιστικες αμοιβές. Είναι ξεκάθαρο.... ευχαρίστω παρά πολύ για την ΆΜΕΣΗ απάντηση, ειμουν έτοιμος να ακυρώσω τη παραγγελία από φόβο Επιβολής Δασμών
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
καλησπερα στις 8 ιανουαριου εκανα παραγγελια απο το εν λογο μαγαζι ενα ηθαςει p30 pro το οποιο δεν το εχω παραλαβη ακομα! τι λετε θα το παραλαβω η θα χασω τα λεφτα μου?
-
Έχουν περάσει οι ημέρες που έλεγαν για αποστολή ?
Πιστεύω ότι έχεις δοκιμάσει επικοινωνία μαζί τους, τι σου έχουν πει ? -
Αν το mobistore είναι κινέζικο καταστήμα έχουν αργία.
Αν είναι στο Ελλαδιστάν μπορεί να φτάσει και μήνα μέχρι να το στείλουν.
Even dead i will fight. -
Γεια και χαρά σε όλους! Να γράψω λίγο και εγώ το θέμα μου! Έχω κάνει από Banggood 5 παραγγελίες, 3 με Priority Direct Mail, 1 με Registered για να βλέπω το tracking και 1 με απλή! Η παραγγελία στις 01/01/20 ήρθε στην ώρα της με PostNL, η επόμενη που την είχα κάνει presale αντί για 24/01 που θα το είχαν, από τις 17/01 μου το έστειλαν και 27/01 πάει στο PostNL, άρα για PDM πάει σε καλούς χρόνους στο να έρθει! Αλλά στην 3η με PDM έχω καθυστέρηση! Την έκανα 30/12/19, την έστειλαν 02/01 και η διαδρομή της έφτασε μέχρι το τελωνείο της Κίνας όπου και εκτελωνίστηκε κανονικά και υποτίθεται ότι ταξίδεψε για Ολλανδία που είναι pre-advised από τις 03/01, για Αγγλία; για Γερμανία; για αστερισμό Κόμη Βερενίκης; ΔΕΝ ΞΕΡΩ! Μίλησα μαζί τους πολλές φορές, δεν ήξεραν και όλο περίμενε και μόλις πέρασαν οι πληρωμένες PDM εργάσιμες μέρες που έπρεπε να το έχω, τους ζήτησα dispute πρώτα στο site τους και περιμένω απάντηση.
Εκεί σταμάτησε:
06/01 Customs clearance completed -
Πριν τις 60 ημέρες από την αποστολή, το Banggood δεν επιστρέφει λεφτά.
-
οι PDM αποστολές δηλαδή δεν είναι δεσμευτικές για τους χρόνους παράδοσης; δεν τους νοιάζει πότε πάει ένα δέμα ή τα ρίχνουν στα ταχυδρομεία; και ποιος είναι υπεύθυνος για το πότε θα έρθει από τους δύο;
-
άρα είναι σημαντικό το tariff insurance να μπαίνει; σου δίνει insurance και το paypal έτσι δεν είναι;
-
Δεσμευτικές δεν είναι , μπορεί να εγγυηθεί το Banggood πότε θα σου παραδώσει το δέμα η PostNL;
Το Tarif insurance ποτέ δεν το βάζω αφού ότι και να γίνει καθαρίζει η Paypal.
Αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι πριν από τις 60 από την αποστολή. Μετά σου επιστρέφουν άμεσα το χρήμα για το εμπόρευμα που πλήρωσες και δεν παρέλαβες. Με τις κατάλληλες κινήσεις. Πρώτα μιλάς μαζί τους στο Messenger , τους λες το συμβάν , αυτοί τσεκάρουν και σου επιστρέφουν τα λεφτά , με ή χωρίς insurance , δεν παίζει καμία σημασία, ή εάν αρνηθούν ανοίγεις dispute στο Paypal , που από εκεί θα τα πάρεις σίγουρα εάν δεν παρέλλαβες το προϊόν , αρκεί να υπάρχει Tracking number για να το αποδείξεις και βέβαια η αγορά να έχει γίνει με την χρήση Paypal. -
Είναι λογικό το πρόβλημα να είναι στην διαδικασία μεταφοράς και όχι στο κατάστημα που σου στέλνει το προϊόν...
Μακάρι να μπορούσαν αλλά δεν γίνεται να παρέμβουν σε μεταφορικές από τη στιγμή που κάτι φύγει από τις αποθήκες...
Δεν είναι το μόνο κατάστημα με καθυστερήσεις, έχω 5 δέματα από διάφορα καταστήματα που έχουν ξεπεράσει τις 60 μέρες και δεν έχουν καν φανεί να μπαίνουν Ελλάδα... -
Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά. Να ρωτήσω κάτι. Με το Priority Direct Mail του Bangood που δεν πληρώνεις τελωνείο και δασμούς έχεις tracking;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα