τα καταλαβαίνω όλα αυτά που γράφετε και το κακό μου είναι ότι σε PDM παραγγελίες είμαι ανυπόμονος. σε άλλες που έχω βάλει απλή παράδοση που ξέρω ότι θα πάρει γύρω στον 1,5 μήνα, είμαι τελείως χαλαρός. αυτή η μία που με έχει νευριάσει, είναι γιατί λογικά κάπου θα χάθηκε το δέμα φεύγοντας ή όχι από το ταχυδρομείο Κίνας.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
Έχει να κάνει με το καιρό που έχει περάσει από την κυκλοφορία τους. Κάποια στιγμή είναι αρκετά φθηνά και μετά ακριβαινουν πάλι και έξω...
-
Ο/H tsanakalos έγραψε:
τα καταλαβαίνω όλα αυτά που γράφετε και το κακό μου είναι ότι σε PDM παραγγελίες είμαι ανυπόμονος. σε άλλες που έχω βάλει απλή παράδοση που ξέρω ότι θα πάρει γύρω στον 1,5 μήνα, είμαι τελείως χαλαρός. αυτή η μία που με έχει νευριάσει, είναι γιατί λογικά κάπου θα χάθηκε το δέμα φεύγοντας ή όχι από το ταχυδρομείο Κίνας.
14 ημέρες , μπορεί και σε 35-40 , γι'αυτό στις 55 ενοχλούμε , στις 60 ζητάμε επιστροφή χρημάτων. -
αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το priority direct mail είναι λίγο στην τύχη πλέον! μπορεί όντως να έχεις το δέμα σου στις 3 εβδομάδες και άλλες φορές, είτε από λάθος στα ταχυδρομεία/courier, είτε από αυθαίρετη αλλαγή του τρόπου αποστολής από τον πωλητή, να σου έρθει από 30 και πάνω μέρες! στις 61 μέρες έκανα dispute δεν το συζητώ! απλά να παίρνουμε ότι πληρώνουμε και όχι κοροϊδία!
-
To priority direct mail δεν είναι η μετάφραση του αλλά η αποφυγή τελωνείων που σημαίνει κάποιες επιπλέον μέρες.
Όποιος δεν έχει την υπομονή ή την.πολυτέλεια να περιμένει αγοράζει από Ελλάδα.
Οι διαφορές στην τιμή δεν είναι και μεγάλες για να δικαιολογούν τον 1 μήνα και το ρισκο των φόρων που μετά βγαίνει πολύ ακριβότερο.
Even dead i will fight. -
σπάνια να βάλω κάτι πάνω από 22€. τα έβαλα pdm για πιο γρήγορα.
-
Το pdm δεν έχει σχέση με ταχύτητα.
Even dead i will fight. -
Ακριβώς , έχει σχέση με τελωνειοαποφυγήτιδα.
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Το pdm δεν έχει σχέση με ταχύτητα.
-
Πιστεύω ότι είναι ένας συνδυασμός και ταχύτητας και αποφυγής τελωνείου! Και αν ήταν το όλο αυτό σύστημα καλά οργανωμένο και έστελναν σε 2 με 3 το πολύ εβδομάδες εγγυημένα όλες, τότε θα το επέλεγαν όλοι με την σχετική χρέωση! Αλλά μία οι πολλές αργίες τους, μία ο όγκος παραγγελιών τους, τα βουνά στα ταχυδρομεία της Κίνας, το τι κάνουν μετά τα άλλα ταχυδρομεία ή κούριερ που πάνε και τέλος το μαγικό μας τελωνείο, το καθιστούν το όλο θέμα από υπομονετικό έως και ασύμφορο! Θέλει γερά νεύρα το Chinese shopping!
-
Ο/H tsanakalos έγραψε:
Πιστεύω ότι είναι ένας συνδυασμός και ταχύτητας και αποφυγής τελωνείου!
Ο/H tsanakalos έγραψε:
και τέλος το μαγικό μας τελωνείο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα