Να ρωτήσω κάτι άλλο που είναι σχετικό με τον Κοροναϊό στην Κίνα. Εχει παραγγείλει κανείς πρόσφατα οτιδήποτε από Κίνα μετά που μπήκαν σε καραντίνα όπως λένε 55 εκατομμύρια άνθρωποι και του ήρθε; Δεν εννοώ να φοβόμαστε μήπως κολλήσουμε από το δέμα γιατί αυτό είναι χαζό και μόνο που το σκέφτεται κάποιος αλλά αν τα γνωστά καταστήματα (bangood, gearbest κλπ) λειτουργούν και στέλνουν τις παραγγελίες.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
το μοναδικό που μου ήρθε πρόσφατα από Banggood δεν μου κόλλησε στο τελωνείο μας! Έκανε θα έλεγα για τα δεδομένα μας νορμάλ χρόνο! Στην Κίνα έχω θέμα!
-
πέρασε και 2ο δέμα μου από banggood με την απλή μεταφορά την δωρεάν ακριβώς στο 1 μήνα από την αποστολή! και δεν κόλλησε στο τελωνείο!
-
Εχτές παρέλαβα θήκη των 3 ευρώ μετά από 67 ημέρες
-
στις 60 μέρες ζήτησες refund;
-
έχω ένα θέμα. σε όλες τις παραγγελίες μου, γράφει στα site με τα tracking: origin CN - destination GR
στη μοναδική που έχω πρόβλημα και δεν έχω ενημέρωση για το που βρίσκεται είναι αυτή που μου έχει και origin και destination CN και δείχνει ότι πέρασε τελωνείο στις 06/01 και από τότε νεκρό το tracking! ξέρεις κάποιος αν φταίει το CN - CN που δεν είναι CN - GR; -
Ο/H tsanakalos έγραψε:
και δείχνει ότι πέρασε τελωνείο στις 06/01 και από τότε νεκρό το tracking
-
-
γράφει: Customs clearance completed με origin CN και destination αντί GR, CN. μετά και για 28 μέρες δεν έχω ιδέα που είναι. σα να μην είναι με PDM και έρχεται με απλή μέθοδο. και ας έχει tracking!!!
-
Ο/H tsanakalos έγραψε:
Χονδρικά πιάνω τις 75-90 ημέρες -
Ο/H amavroudis έγραψε:
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H tsanakalos έγραψε:
Χονδρικά πιάνω τις 75-90 ημέρες
-
Μοιραστείτε