είδα πακέτο πολύ μικρό να έρχεται με άλλα 2 και είχε ημερομηνία το ένα 14/11 και ήρθε 24/02. 100 ημέρες! τα άλλα ήταν 04/12 και 06/12.Ο/H Aurumnus έγραψε:
Ναι, έχει έρθει.
Αλλά μην περιμένεις να δεις άλλη ανανέωση στο tracking. Πολύ δύσκολο.
Είχα αντίστοιχα 2 τέτοια πακέτα από Τουρκία.
Εμφανίστηκαν 27/12/2019 Ελλάδα. Παρέλαβα 18/02/2020.
Το tracking ακόμα δεν έχει αλλάξει και δείχνει "2019-12-27 Destination Country, Item arrived to destination country.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Καλημέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα. Παράγγειλα 2 τσάντες απο bangood τον Ιανουάριο με air parcel register. Πριν 2 μέρες μου έστειλε μήνυμα το bangood οτι το δέμα μάλλον χάθηκε και με ρωτάνε τι θέλω refund η να μου το ξαναστείλουν? Τους απαντάω να το ξαναστείλουν αλλά θα ήθελα με priority direct mail και να πληρώσω την διαφορά (4 κάτι ευρώ). Μου λένε ΟΚ, πλήρωσε εδω και μου δίνουν link...pay@bangood.com και δώσε μας το transaction number και στο στέλνουμε. Πως πάω στην σελίδα που θέλει για να κάνω την πληρωμή? αφού όταν κάνω κλίκ μου ανοίγει σελίδα να στείλω email σε αυτή την διεύθυνση. Τους ρωτάω για διευκρινίσεις και μου ξαναλένε το ίδιο. ΤΙ Σ@@@Α δεν κάνω σωστά?
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Καλύτερα κάνε refund και νέα παραγγελία
-
-
Καλησπέρα να ρωτησω η Standard Mail Register του banggood ποια μεταφορικη ειναι; Θελω να παρω CARKU X6 απο το banggood και θελω να ξερω αμα ειναι να βαλω tariff insurance .
-
Μόνο pdm από Banggood , γιατί στα 60€ θα σε τσιμπήσει το τελωνείο και πάντα με Paypal πληρώνουμε.
-
Καλημερα , ερωτηση.. εχει βγει ανακοινωση για ΕΛΤΑ και ΚΟΥΡΙΕΡ, για το πως θα λειτουργησουν αυτο το διαστημα? αν θα εξυπηρετουν κοσμο και δεματα?
-
Ο/H varitimos84 έγραψε:
Καλημερα , ερωτηση.. εχει βγει ανακοινωση για ΕΛΤΑ και ΚΟΥΡΙΕΡ, για το πως θα λειτουργησουν αυτο το διαστημα? αν θα εξυπηρετουν κοσμο και δεματα?
Δέματα εξωτερικού θα τα κρατάνε περισσότερο στο κατάστημα από τις 15 ημέρες.
elta.gr/%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%…nguage/el-GR/Default.aspx -
ααα, καταλαβα.. ηδη περιμενουμε δεματα ανω των 70 ημερων .. παμε να κλεισουμε 3μηνο..
-
Εχτές παρέλαβα 2 δεματάκια των 3-5 ευρώ στις 108 μέρες...
-
πήρα refund για ένα δέμα στις 60 μέρες που δεν ήρθε. παίζει όμως να έρθει ποτέ του;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα