Τελευταία παραλαμβάνω από banggood μέσω Λουξεμβούργου.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Παιδιά αν γνωρίζει κάποιος κοιτάω drone μέσω Ισπανικής αποθήκης του Banggood . Κάτι είδα ποιο πίσω ότι οι Ευρωπαϊκές αποθήκες είναι μουφα και έρχονται από Κίνα . Έχει κάποιος εμπειρία από Ισπανία??
-
κατι σχετικο θελω να ρωτησω και εγω
banggood ποσο αξιοπιστο ειναι;; και αν ειναι απο τσεχια δεν εχει τελωνειο σωστα;; cz ειναι τσεχια;; -
Πολυ, ναι και ναι.
-
Στραβές έχει κάνει και αυτό , Απόστολε , κάτι χαμένες αποστολές κ.τ.λ αλλά το προτιμώ σε σχέση με άλλα Κινεζομάγαζα. Ο κανόνας είναι , αγοράζω πάντα με PayPal και pdm ή Eu priority line και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Στραβές έχει κάνει και αυτό , Απόστολε , κάτι χαμένες αποστολές κ.τ.λ
-
Μια xiaomi ip κάμερα πήγε περίπατο σε εμένα προσωπικά.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Μια xiaomi ip κάμερα πήγε περίπατο σε εμένα προσωπικά.
Ηλίας -
Καλησπέρα. Από Aliexpress με Cainiao Standard For Special Goods φαντάζομαι περνάει τελωνείο; Δεν υπάρχει ασφαλής επιλογή αποστολής από Ali ακόμα, σωστά;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Harrytzo έγραψε:
Καλησπέρα. Από Aliexpress με Cainiao Standard For Special Goods φαντάζομαι περνάει τελωνείο; Δεν υπάρχει ασφαλής επιλογή αποστολής από Ali ακόμα, σωστά;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2. Εάν το αναφέρει ο πωλητής ότι αναλαμβάνει αυτός το κόστος του εκτελωνισμού με DHL πάλι είσαι καλυμμένος
3. Εάν επιλέξεις αποστολή από Ευρωπαϊκή αποθήκη που τυχόν διαθέτει ο πωλητής πάλι είσαι καλυμμένος.
4. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αποστολής από Κίνα με τιμή πάνω από 21,99€ συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών είσαι εκτεθημένος στο τελωνείο. -
Ευχαριστώ! Εντάξει έχω γνώση των τελωνειακών θεμάτων από banggood που παραγγέλνω αλλά με Ali δεν έχω τολμήσει ποτέ. Ships from China άρα δεν παίζει ευρωπαϊκή αποθήκη. Θα ψάξω να δω μήπως αναλαμβάνει κόστος τελωνείου φαντάζομαι στην περιγραφή το γράφει;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα