Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H Harrytzo έγραψε:
Ευχαριστώ! Εντάξει έχω γνώση των τελωνειακών θεμάτων από banggood που παραγγέλνω αλλά με Ali δεν έχω τολμήσει ποτέ. Ships from China άρα δεν παίζει ευρωπαϊκή αποθήκη. Θα ψάξω να δω μήπως αναλαμβάνει κόστος τελωνείου φαντάζομαι στην περιγραφή το γράφει;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηλίας -
Aliexpress και φόροι δεν παίζει στο check out
.
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk -
Ξέρει κανείς αν από το dhlgate υπάρχει τελωνείο; Επίσης πόσο ασφαλές είναι ελέω έλλειψης PayPal.
-
Δεν το αναφέρει για το τελωνείο στα μεταφορικά ή τις άλλες πληροφορίες αποστολής; Χωρίς PayPal δε θα έπαιρνα τίποτα και πουθενά...
-
Λέει ότι έχει priority line αλλά δεν ξέρω αν είναι σαν του bangggood και εγώ έστι σκέφτομαι χωρίς paypal δεν αξίζει
-
Ρωτησε τους στο chat...
-
Για πείτε σύμφωνα με τα νέα δεδομένα με τις αποστολές από τρίτες χώρες πως βρίσκουμε που είναι το δέμα?
Προσοχή: Τι αλλάζει στα ΕΛΤΑ ειδικά για τα πακέτα εκτός ΕΕ
Στάλθηκε από το Oneplus χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Για πείτε σύμφωνα με τα νέα δεδομένα με τις αποστολές από τρίτες χώρες πως βρίσκουμε που είναι το δέμα?
Προσοχή: Τι αλλάζει στα ΕΛΤΑ ειδικά για τα πακέτα εκτός ΕΕ
Στάλθηκε από το Oneplus χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι ακριβώς έτσι είναι.
-
Για πείτε μου βρε παιδιά τη γνώμη σας...
Έχω χρόνια που παραγγέλνω διάφορα και για εμένα και για φίλους από Κίνα, Ευρώπη κλπ, αλλά αυτό δεν μου ξαναέτυχε...
Ένας φίλος μου ανέθεσε να του βρω ένα κινητό. Έκανα έρευνα και του πρότεινα κάποια, μου είπε ποιο ήθελε του είπα τι επιλογές έχουμε για αγορές από το εξωτερικό και διάλεξε και μου είπε να το αγοράσουμε. Βρήκα το σωστό μαγαζί με τις περισσότερες ασφάλειες και το παρήγγειλα. Θα ερχόταν από Ευρώπη σε 10 εργάσιμες. Δεν ήρθε όμως. Αφού πέρασαν 30 μέρες ξεκίνησα συνομιλία με το μαγαζί (Banggood) για επιστροφή χρημάτων. Τελικά κατάφερα και πήρα τα χρήματα πίσω. Ο γνωστός μου είπε να περιμένουμε λίγο και περιμέναμε κι άλλο αλλά η συσκευή δεν ερχόταν. Τελικά μου είπε να του βρω άλλη συσκευή από Ελλάδα και τελικά έτσι έγινε. Του αγόρασα μια από εδώ.
Όμως το κινητό τελικά μετά από 60 μέρες έφτασε!! Πριν ενημερώσω το φίλο μου ενημέρωσα το Banggood ότι ήρθε αλλά αυτοί μάλλον δεν κατάλαβαν ή αδιαφορούν. Μου πρότειναν να μου δώσουν και 2€ για την ταλαιπωρία. Τους ξαναείπα, δηλαδή να κρατήσω τη συσκευή και τα 2€; και μου είπαν πάλι τα ίδια. Κατόπιν τούτου το κινητό το κράτησα.
Τώρα όμως το ερώτημα είναι: σε ποιον πρέπει να πάει η συσκευή; στο φίλο που έδωσε τα χρήματα στην αρχή αλλά στη συνέχεια τα πήρε πίσω; σε εμένα που έκανα όλη τη διαδικασία; ή και στους δυο; (να πουληθεί και να μοιραστούν τα χρήματα).
Για πείτε... -
Κινέζοι, εγγύηση...
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-